Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'djeluju li?'

Odlučila je cijeli dan jesti samo afrodizijake pa se iznenadila na kraju dana

kamenice
Foto: Thinkstock
25.05.2015.
u 10:09

Jela je namirnice s afrodizijačkim svojstima za doručak, ručak i večeru...

Jeste li se barem jednom zapitali djeluju li zaista  kamenice na taj način da vam podignu libido?

Ako jeste, niste jedini. Jedna je žena odlučila "nahraniti svoju znatiželju" i to doslovno, piše Women`s Health.

Djeluju li namirnice zaista kao afrodizijaci i na koji način, odlučila je provjeriti iz prve ruke. Savjetovala se s liječnikom i krenula u "pustolovinu" biranja namirnica s afrodizijačkim svojstvima.

Kamenice će vam vjerojatno prve pasti na pamet kada je riječ o namirnicama poznatim po tome da mogu podići libido, ali neke bi vas namirnice mogle i iznenaditi.

Na listi su se našle banane, bučine sjemenke, avokado, med...

Za doručak: banane, kava i med

Banane obiluju vitaminom B i kalijem koji igraju značajnu ulogu u proizvodnji spolnih hormona. Od davnina se med koristio za poticanje seksualne želje, a sadrži bor koji pomaže boljoj iskoristivosti estrogena. Uloga kave u podizanju libida također nije zanemariva. Istraživanja su pokazala da miris kave uzbuđuje žene.

Užina: Šaka bučinih sjemenki i pola avokada

Sjemenke bundeve bogate su magnezijem koji može pomoći u smanjenju tjeskobe i potaknuti i povećati proizvodnju nekih spolnih hormona. Avokado sadrži dosta vitamina E koji podiže energiju.

Ručak: Kamenice i čaša šampanjca

Kamenice sadrže cink koji bi trebao potaknuti seksualnu želju. Kamenice sadrže i aminokiseline koje mogu uzrokovati povećanu proizvodnju spolnih hormona, pokazala su istraživanja. A šampanjac? Alkohol pomaže pri opuštanju...

Popodnevna užina: Keksi s cimetom i čokoladna krema

Cimet zagrijava tijelo i vjeruje se, potiče seksualni nagon. Čokolada potiče otpuštanje jednog od hormona sreće - dopamina.

Večera: Još kamenica i lubenica

Istraživači s teksaškog Sveučilišta A & M tvrde da lubenica ima sastojke koji djeluju poput Viagre na krvne žile. 

U iščekivanju nekih promjena u svom tijelu, ova je žena dočekala noć poprilično razočarano jer se nije dogodila gotova nikakva promjena, osim što je, kako je opisala, osjećala mučninu zbog kamenica i slatkiša koje je konzumirala.

Ipak, sljedećeg jutra počela je osjećati kako su afrodizijaci od jučer odlučili potiho napraviti "svoj mali dio posla". Opisala je da nije bila "ludo uzbuđena" te vjerojatno ne bi ni osjetila tu neku razliku da nije pomno pratila kako se osjeća u ovom svom malom eksperimentu i naglasila da je najbolji dio svega toga bio kada joj se za ručkom pridružio i suprug te su proveli ugodno vrijeme zajedno jedući kamenice. A to je, kaže, ono što će vam najbolje potaknuti libido - kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom.

>>23 godine nije osjetila orgazam. Sve dok nije isprobala ovo...

Komentara 4

Avatar maxist
maxist
10:39 25.05.2015.

a može I porcija janjetine s mladim lukom i litra delanca.......

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:09 25.05.2015.

placebo efekt

Avatar rangojack
rangojack
11:07 25.05.2015.

10 s lukom su mi najbolji afrodizijak.....burp....!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije