Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdila istraživanja

Odlična vijest: Oni ne žele da budemo mršavije!

seksi žena
Shutterstock
27.10.2014.
u 13:17

Brojna istraživanja idu u prilog tezi da žene očekuju od svog izgleda više od muškaraca

Molimo vas, nemojte se izgladnjivati u ime muškaraca!

Niste uvjerene da nas trebate poslušati? Onda uzmite u obzir ovaj podatak: 78% muškaraca tvrdi da bi radije bilo u vezi s “okruglastom” ali samouvjerenom ženom nego s mršavom, nesigurnom manekenkom.

Jasno, živimo u društvu u kojem se radi nevjerojatno snažan pritisak na žene da izgledaju “savršeno”. Međutim, ovaj tekst je o muškarcima, a oni ne traže tjelesno savršenstvo kod žena.

Većina njih čak i ne primjećuje mali višak kilograma na ženskom tijelu. Ipak, žene su konstantno u zabludi što se tiče idealnog tjelesnog tipa za muškarce.

Provedeno je nekoliko različitih studija u kojima su muškarci i žene ocjenjivali ista ženska tijela i u kojima je od žena zahtijevano da predvide koja će od njih biti najprivlačnija muškarcima. Žene su se uporno izjašnjavale da muškarci čeznu za mršavim ženama. To se uopće nije poklapalo s muškim odgovorima. Žene, jednom zauvijek, molimo vas da prestanite mučiti sebe (kao i znanstvenike koji neprekidno ponavljaju ove studije!) – sasvim je O.K. ako su vam bedra spojena!

Muškarci ne mare ako imate malo viška na bokovima ili na trbuhu. To je apsolutna istina!

>>5 seksi nesavršenosti koje muškarci vole vidjeti na ženama

>>Svi znamo što žele žene, no evo što muškarci žele u vezi!

Komentara 4

Avatar fidelio
fidelio
13:34 27.10.2014.

Mašo, Mašo, pa ti si još uvijek u svijetu u kojem se žena uređuje zbog muškaraca. Ali to je odavno prošlo. Danas se žene uređuju zbog sebe i drugih žena, ponajmanje zbog muškaraca. Nas je lako razveseliti, ali sebe... to je već druga priča.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:57 27.10.2014.

"Oni" odnosno mi nikada nismo ni zeljeli ni voljeli mrsave zene koje nas iritiraju s naslovnica modnih casopisa. S takvima je sve pocelo kad su sve vise i vise homoseksualci (ili po Hrvatski pederi) poceli preuzimati modni design. I naravno, zbog svoje seksualne orijentacije oni ne vole zensko tijelo kakvo bi prirodno trebalo izgledati. Oni vole muske atribute, kao sto su uski bokovi i mrsava bedra, ravna prsa i slicno. I svoje su kreacije poceli pokazivati na takvim, muskobanjastim modelima, i nazalost, zene su pocele misliti kako je to lijepo, i kako to muskarci vole. Najiritantnije je to da "zenomrsci" namecu zenama kako trebaju izgledati.

DU
Deleted user
08:20 28.10.2014.

Pa da ovo je apsolutno istina. Muškarcima uopće ne smeta koji kil viška, dapače. Ali žene su te koje forsiraju manje kila, da su uvijek debele i sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije