Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će vam zahvalan

Neobuzdani seks, strasti u vlaku... Iznenadite svog muškarca

Seks
Foto: Shutterstock
15.04.2014.
u 21:00

Svatko voli iznenađenje, a muškarci pogotovo vole da ih iznenadite pod plahtama!

Svatko voli iznenađenje, a muškarci pogotovo vole da ih iznenadite pod plahtama!

Seks sa ženskim superherojima

Muška fascinacija ženskim superherojima nije samo zbog toga što su te žene stvorene s takvim naglašenim oblinama, prema kojima Barbie djeluje slabašno, već zato što te žene projiciraju snagu i samouvjerenost, a istovremeno se nalaze u nekoj nevolji.

Ponekad im je potrebno da ih izbave baš muškarci koji o njima sanjare. Sjajna stvar je u tome što svaka žena iz stvarnog života može postati superheroj - samo treba biti jaka i sigurna i pokazati muškarcu da joj je potrebno ono što joj on može pružiti. Kožna odjeća pripijena uz tijelo i čizme do bedara uvijek su dobrodošli detalji!

Retro seks

Današnja dostupnost svega vezanog za seks, uključujući brojne mogućnosti interneta, oduzela je nešto bitno.

I tako se osjeća i razmišlja svaki muškarac, iako to neće otvoreno priznati u mješovitom društvu. Dakle, ponovo se cijeni “retro” seks, naravno, u vezi. Dakle, pričekajte svog muškarca uz sentiš glazbu, bocu vina, u maloj crnoj haljini, s biserima oko vrata i u staromodnom donjem rublju.

Seks u vlaku

Ideja je u tome da muškarac upozna privlačnu ženu npr. u vlaku, očijuka s njom satima, a onda da se zajedno vrate u njegovodjeljak i strastveno vode ljubav cijelu noć dok vlak klopara po tračnicama.

Seks rimskih careva

Vjerojatno vas neće šokirati spoznaja da muškarci vole da ih žene služe. Oni bi rado ležali na kauču, pijuckali vino dok ih žena hrani grožđem, ili sirom, ili pilećim batcima, ili svime navedenim, i ispunjava svaku njihovu želju i hir (kao što je promjena sportskih programa), a pritom izvodi različite erotske točke.

Podsjeća li vas to na život rimskih careva?

Neobuzdani seks

Nema veze je li odnos ekstravagantan, uz primjenu seksi igračaka i električnih pomagala, ili je nježan i suptilan, za muškarca ne postoji ništa uzbudljivije od žene koja se potpuno oslobodi predrasuda.

>>Stavite užitak na stranu, evo zašto je seks toliko važan

>>Hranom do orgazma: Evo što jesti za lakše dostizanje vrhunca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije