Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne radite to

Nemojte mu mazati maslac na kruh! Ovo je 5 stvari koje će odbiti svakog muškarca, a kako i ne bi?

par
Foto: Thinkstock
1/2
24.04.2014.
u 09:12

Nisu muškarci " posebna sorta", samo ih treba znati razumjeti. Ovo su stvari koje žene često rade, a odbijaju muškarce.

1. Žene očekuju da muškarci čitaju njihove misli

"On bi me trebao poznavati, on bi trebao znati što ja mislim". Da, bilo bi to lijepo, ali muškarci zapravo ne znaju čitati misli. Vole da im se kaže. Lijepo. Ako očekujete da vam pročita misli, i onda graknete na njega jer to ipak nije "učinio", ne čudi da će ga takvo žensko ponašanje odbiti. Čak i ako vi možete "čitati misli" muškaraca, imajte na umu da su oni potpuno drukčiji od nas.

2. Stalno mu nešto nabijate na nos

Nešto je krivo napravio, nešto je zaboravio i nije napravio? Rekli ste mu da je glup? E, vjerojatno će vam to biti zadnji put da ste tako nešto prozborili, a ako i niste, znajte da takav način "razgovora" lako odbija muškarca. Ne gledajte ga s visoka. Ako imate običaj prigovarati stalno i ponekad ga vrijeđati, zašto bi on to trebao trpiti?

3. Stalno mu ugađate

Može on i sam namazati maslac na kruh i skuhati kavu. Nemojte mu stalno podilaziti i pokušavati preuzeti ulogu njegove majke. Da, dobro ste čule - njegove majke. Koliko god nikada ne biste željeli ući u njene cipele, ovakvim ponašanjem to činite. Volite svog muškarca, ali dajte mu prostora. Lijepo je brinuti o nekome, ali ne pretjerujte. Ipak se radi o odrasloj osobi, a ne o djetetu.

4. Dijelite previše informacija

Foto: pixabay

Želite znati baš sve. Kako mu je prošao dan? Kakvu je kavu danas pio? Koga je sreo? S kim je išao na pauzu? Muškarci će podijeliti informacije za koje smatraju da su bitne, ostale će jednostavno izbrisati. Nemojte raditi dramu oko toga što nije s vama podijelio informaciju da je nekoga sreo na hodniku kada je izišao iz ureda. Zar je to zaista bitna informacija bez koje ne možete živjeti? Isto tako, muškarac ne želi da s njim dijelite sve te detalje iz vašeg života. Razlog? Isti: zanimaju ga samo BITNE informacije.

5. Imate već isplaniranu cijelu budućnost. Hej, usporite malo

On je tako zgodan i seksi i opčinjeni ste njime svaki dan sve više. Gotovo da ne prođe trenutak u danu, a da ne mislite na njega. I tako ste već isplanirali cijelu budućnost pred vama. Koliko ćete imati djece, gdje ćete živjeti, koja teta će doći na vaše vjenčanje, a koja kolegica neće biti pozvana. Ipak, usporite malo, stanite na loptu i naučite živjeti u trenutku. Ako je i vaš muškarac spreman na takve planove, potegnut će tu temu i sam. A ako nije, forsiranje takvih razgovora samo će ga udaljiti od vas, i na koncu vam može reći: Bye, bye...

>>Impresionirajte njegove roditelje! Ovo je 6 savjeta kako to učiniti

>>Ljubavna računica: Koliko dajete, a koliko uzimate

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije