Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ego

Ne znate kako očarati svog muškarca? Izrecite mu ove komplimente

Sretan par
Foto: Thinkstock
29.10.2014.
u 07:33

Ponekada i nije tako jednostavno učinii onu pravu stvar i izreći baš ono što svaki muškarac želi čuti

On je zaista posebna osoba u vašem životu, a ne znate kako mu pokazati koliko vam zaista znači?

Ponekada i nije tako jednostavno učinii onu pravu stvar i izreći baš ono što svaki muškarac želi čuti. Kako ga oboriti s nogu i dati mu do znanja da je baš on onaj jedini kojeg volite svim svojim bićem? Evo savjeta koje donosi portal TOI.

1. Da, ti to možeš

Nemojte mu kriti kako je dobar u krevetu i kako vas jednostavno izludi. S time ćete ga oboriti s nogu jer ništa nije tako dobro za njegov ego kao izjava da vas u seksualnim igricama obara s nogu.

2. Što bih ja bez tebe?

Muškarci se vole osjećati potrebnima. Vole osjećaj da su tu zbog vas i da su vam zaista potrebni. Nema veze radi li se samo o otvaranju staklenke ili nećem drugom, ali osjećaj da vi ne možete živjeti bez njega jedan je od najboljih osjećaja koji muškarac može imati.

3. Divna si osoba

Ma koliko god komplimentirali njegove vještine i dobar izgled, ono što muškarac želi čuti svakako je i to da je kao osoba predivan. Time mu dajete potpunu sliku onoga što vas drži pored njega, a on će vam biti još bliži.

4. Tako si prokleto seksi!

Muškarac želi znati da je vaš prvi (ali i jedini izbor). Ako mu kažete da je "prokleto selsi" i da ne možete držati pogled i ruke dalje od njega, to će odmah podići njegovo raspoloženje. Pokažite mu to i nježnim dodirima po leđima, rukama...Ti sitni dodiri "usput" jasni su pokazatelj kakve osjećaje imate prema njemu.

>>Znate li što je to vanilija seks? Možda za njega niste čuli, ali svakako ste ga isprobali

>>Sviđa vam se ona cura iz prodaje? 8 pravila ponašanja za romansu na poslu

Komentara 1

SI
simeeee
08:54 29.10.2014.

Evo ja sam visok 1.61, težak sam 146 kg, fale mi prednja dva zuba i imam problema s postizanjem erekcije...i iskreno kad bi mi žena govorila ovo iz članka ja bih se naljutia jer ja jesam sexi, ali nisam baš prokleto sexi....mozete li napisati članak u kojem će te savjetovati što reći svom partneru koji je ružan, debel, krljav...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije