Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne očajavajte

Ne možete doživjeti orgazam? Ovi savjeti vam mogu koristiti

zavođenje,seks,ljubav
Foto: Thinkstock
13.09.2014.
u 21:00

Nemojte pretpostavljati da vaše tijelo zna kako treba odgovoriti, pogotovo ako mu nije dana prava pažnja i stimulacija. Seksualni odgovor nije automatski.

Seksualno zadovoljstvo je pravo svih, ali ne mogu svi lako doći do njega.

Nemojte pretpostavljati da vaše tijelo zna kako treba odgovoriti, pogotovo ako mu nije dana prava pažnja i stimulacija. Seksualni odgovor nije automatski.

On treba doći kao posljedica ohrabrenja i poticaja, ne samo od strane partnera, već i od samog sebe.

Seksualno zadovoljstvo i vrhunac su naučena ponašanja. Svaka osoba je jedinstvena, a tako i njezino seksualno ponašanje. Ono što je ključ uspjeha za jednu osobu možda nije za drugu, tako da vi i vaš partner morate naučiti koja vrsta dodira, ritma i pritiska vama najbolje odgovara. Ali imajte na umu da se čak i to mijenja i da vas neće uvijek pokretati iste stvari.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Prvi korak je taj da se riješite negativnih misli i da ih zamijenite pozitivnima. Ukoliko usvojite radoznalost i seksualno eksperimentiranje i naučite kako bi vaše tijelo moglo reagirati na njih, ako se riješite predrasuda ili prevelikih očekivanja, lakše ćete doći do zadovoljstva. Što duže dozvoljavate negativnim mislima da budu prisutne, sve će vam teže biti postići orgazam.

Eksperimentiranje može značiti i samo dodire, a može uključiti i neke seksi igračke. Također, možete i sami eksperimentirati da biste naučili kako funkcionira vaše tijelo. Tako ćete lakše objasniti partneru što biste htjeli i što je ono što vas pokreće, a što vam najviše odgovara.

>>Žene savjetuju muškarcima: Ovo je 15 načina da nas izludite

>>Mislite da znate sve o seksu? Varate se!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije