Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rooooar

Nađite svog savršenog partnera slijedeći pravila 'divljine'

Lavovi
Foto: Thinkstock
18.06.2014.
u 08:00

Budite poput životinja, sasvim prirodni prema partneru ili potencijalnom partneru.

Roar....Ne, nije riječ o popularnoj pjesmi već o zovu divljine.

Kada je riječ o biranju partnera i odlasku na spojeve, priroda i životinjski svijet nas može puno toga naučiti...

Budite izbirljivi

Guske su izbirljive životinje. Proći će dosta vremena i izbirljivih pokušaja dok ne nađu jednu, onu pravu gusku. Ali vi ćete vjerojatno brzo pronaći svoju srodnu dušu s kojom želite provesti život.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Budite iskreni i izravni

Iskrenost je ključna kada tražite srodnu dušu. Možete se prikazivati boljim no što jeste na društvenim mrežama, ali istina uvijek izađe na vidjelo. Zaboravite na photoshop i slična "zataškavanja" realnosti. Budite poput životinja, sasvim prirodni prema partneru ili potencijalnom partneru.

Sagledajte stvari iz perspektive

"Ljubav na prvi pogled" je zapravo ljubav na "prvi miris". Znanstvenici kažu da smo "kreirani" da osjetimo neposrednu privlačnost prema nekome. Ova snažna kemijska reakcija u našem mozgu i tijelu zapravo je signal da je ta osoba s kojom smo duboko povezani ona prava. Istraživanja pokazuju da imamo urođenu sposobnost detektirati kemijski i genetski potpis potencijalnog savršenog partnera putem feromona.

Jasno pokažite da vam se sviđa

Životinje daju jasan signal kada otkriju pripdanika svoje vrste s kojim žele "biti". Traženje partnera zahtijeva vremena, energije...Ako ne postoji neki jaki interes, životinja će brzo produžiti dalje, neće "gubiti " vrijeme samo zato jer nema drugih udvarača.

Vaša djela govore više od riječi

Koliko ste puta čuli "lovačke priče"? Pijetlovi su životinje koje se vole šepuriti i plesati i kukurikati glasno da obznane da su" našli hranu", ali kada kokoš dođe do njega vidjeti što to pijetao izvodi, razočarat će se. Pijetlovi će često pretjerivati, a kokoši ostati razočarane. Isto je i s ljudima.

>>Je li on pravi? Ovo su znakovi da ste pronašli savršenog muškarca za sebe

>>5 stvari koje će ga osvojiti već na prvom sastanku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije