Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će vam drago

Muškarci, pomažete li u kućanskim poslovima? Ovo je najbolji razlog da primite krpu!

Kućanski poslovi
Foto: Shutterstock
1/2
01.08.2014.
u 12:30

Kuhanje i spremanje, tvrde autori istraživanja, put je prema većem zadovoljstvu u spavaćoj sobi.

Ako ste dosad zazirali od pranja suđa ili peglanja jer je to "ženski posao", možda nakon što pročitate rezultate ovog istraživanja brzo primite krpu u ruke.

Istraživači sa Sveučilišta Cornell u SAD-u utvrdili su, naime, da muškarci koji sudjeluju u kućanskim poslovima češće vode ljubav i za seks kažu da je bolji od onih koji nisu u doticaju sa svojom "ženskom stranom".

Kuhanje i spremanje, tvrde autori istraživanja, put je prema većem zadovoljstvu u spavaćoj sobi.

Foto: screenshot/facebook

Kad bi više muškaraca shvatilo da je učestalost seksa veća u onim kućanstvima u kojima je raspodjela obveza podjednaka, češće bi se primili pospremanja kazala je voditeljica istraživanja Sharon Sassler za Daily Mail.

Ranija studija sa Sveučilišta u Washingtonu pokazala je pak suprotno, da je više akcije u krevetima onih muškaraca koji se drže "muških" poslova kao što je paljenje vatre za roštilj, na primjer. To je istraživanje provedeno analizom podataka o 4500 parova, ali koji su se vjenčali prije 20 godina.

Novo pak istraživanje analiziralo je podatke iz 2006. godine što upućuje na to da su se stvari ipak promijenile u zadnja dva desetljeća.

>>Muškarci i kućanski poslovi? One su uspjele u tome – evo kako!

>>Optužila muža da ne želi seks i nabrojila sve njegove isprike

>>5 vrućih savjeta za garantirani seksualni vrhunac

>>Nemojte samo maštati, s ovim koracima doživite orgazam zajedno

Komentara 1

LO
Lopovenavjesala
00:17 02.08.2014.

Kad imaš lošu ženu, ništa ti ne pomaže. Na žalost, prošao sam to. Dobro i pametno birat, a također i puno sreće. To je recept. Ako imaš kraj sebe dobru, onda si kralj, a ako imaš lošu, onda si dvorska luda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije