Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Birajte riječi

Muškarci, ovo nikad, ali nikad ne smijete reći u svađi sa ženom

par
Foto: Thinkstock
1/5
26.07.2016.
u 23:07

Kada se svađa poprilično zakuha pa ne birate što ćete reći, nastaju problemi koji mogu imati i dugoročnije posljedice na vezu.

U svakoj vezi, svakom odnosu ima svađa. Bilo bi čudno da nema. 

Ali kada se svađa poprilično zakuha pa ne birate što ćete reći, nastaju problemi koji mogu imati i dugoročnije posljedice na vezu. 

"Kako ti tako nešto uopće može pasti na pamet izgovoriti?" 

To je smiješno!

Tko je u pravu, a tko nije. I tko je u pravu češće.. Oko toga će između parova uvijek nastajati problemi, tvrdi stručnjakinja za veze i psihologinja iz Denvera. 

Umjesto prepiranja oko toga, puno je bolje reći zašto se ne slažete s partnerom oko te određene teme i iznijeti vlastitu perspektivu, dodaje. Tako ćete imati oba mišljenja "na stolu" i lakše i brže doći do rješenja. 

Sarkastične izjave

Sarkazmu nikako nije mjesto u komunikaciji među partnerima, ni svađa za njega nije opravdanje. Na taj način pasivno-agresivnim ponašanjem uopće nećete doći do rješenja. 

Ti uvijek....Ti nikad...

Ovakvi "napadi" neće vas daleko odvesti jer na taj način prisiljavate partnericu da se brani i tako možete unedogled. Ako imate nešto što vam smeta, a što vaša partnerica "uvijek radi ili nikad", razgovarajte o tome mirno kada niste u svađi. 

>>Ovo su razlozi zbog kojih ostajete u lošem braku, a ne biste trebali

Komentara 6

BE
belimo
07:48 27.07.2016.

Kad ona ima "dar govora" , onda ne postoji nikakova mogućnost daljnje normalne rasprave osim:1. Da draga u pravu si...2.Maknuti se van...3.Bosanska metoda...

DU
Deleted user
10:07 27.07.2016.

VL..ovaj nikad, baš nikad text nemojte objavljivati...bar radi žena

KR
krmpaza
10:22 27.07.2016.

od birača nema **bača, samo pokemoni biraju riječi kad razgovaraju sa ženom, u stvari i oni mekušci koji su žensko u toj nazovimo vezi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije