Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za dugotrajne veze

Muškarci, ako napravite ovo, probudit ćete kod žena želju za seksom

Seks
Foto: Thinkstock
1/7
22.03.2017.
u 12:52

Kada je vjernost posrijedi, 64 posto ispitanica odgovorilo je da ih takva gesta neće uvjeriti u to da im je partner vjeran.

Darovani buket za žene nije samo znak pažnje nego im i povećava libido, rezultati su ankete provedene u Francuskoj. 

Oko 63 posto žena u dobi od 18 do 24 godine kazalo je da buket koji dobiju na dar od partnera povećava njihov libido, a isti je odgovor dalo 50 posto žena mlađih od 65 godina, pokazala je anketa tvrtke IFOP provedena na uzorku od 3406 Francuskinja za sajt daylov.com. koji se bavi izvanbračnim susretima. 

Anketa je pokazala da 62 posto žena koje su u vezi sa stalnim partnerom najmanje tri godine, nakon što im dragi pokloni buket, ima povećanu želju za vođenjem ljubavi. 

"Buket-učinak" vene poput rezanog cvijeća nakon što veza navrši deset godina: u tom razdoblju buket podiže libido kod 48 posto ispitanica. 

Kada je vjernost posrijedi, 64 posto ispitanica odgovorilo je da ih takva gesta neće uvjeriti u to da im je partner vjeran. 

Suprotno tome, činjenica da su dobile cvijeće od partnera, 52 posto ispitanica potiče da im budu vjerne. 

Anketa IFOP-a provedena je na 4306 Francuskinja starijih od 18 godina u razdoblju od 25. listopada do 3. studenoga 2016.

>>Ma kakvi sati... Koliko doista traje seks

>>Ovo je najveća pogreška koju muškarci rade u krevetu

Komentara 6

Avatar zong
zong
13:52 22.03.2017.

Muškarcima se isto libido diže kada nam žena skuha ručak i kada nam nosi pivu dok gledamo TV. Eto samo da se zna...

BL
bljak007
13:48 22.03.2017.

Hahaha, ja joj nosim cvijeće, adrugi kitu! Jess!

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
15:25 22.03.2017.

Buket cega .. ?! Ruza, maka, marujuane ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije