Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planiranje roditeljstva

Možete li utjecati na spol bebe? Ovo su poze ako želite - djevojčicu

trudnoća,trudnica
Foto: Thinkstock
1/3
28.02.2017.
u 20:29

I dok su žene te koje češće priželjkuju djevojčice, nerijetko i traže odgovore na pitanje: Je li zaista moguće nekako "pogodovati prirodi"?

Samo da je živo i zdravo...

Naravno, to su želje svakog budućeg roditelja, ali neki ipak priželjkuju da im se obitelj proširi s djevojčicom ili pak dječakom. 

I dok su žene te koje češće priželjkuju djevojčice, nerijetko i traže odgovore na pitanje: Je li zaista moguće nekako "pogodovati prirodi"? 

Postoje određeni položaji tijekom seksualnog odnosa za koje se vjeruje da će osigurati začeće djevojčice. Ipak, znanost nije (još) našla način da ovo potvrdi, ali ako planirate dijete, što imate izgubiti?

Žena gore

Jedna od omiljenijih poza žena sada bi mogla postati i još omiljenija ženama koje planiraju potomstvo i priželjkuju djevojčicu. Seksualna terapeutkinja  Ava Cadell tvrdi da je ovo odličan položaj jer žena može kontrolirati dubinu penetracije. A za začeće djevojčice, muškarac treba penetrirati bliže vagini, navodi. Na ovaj način će otežati "muškim spermijima" da stignu prije do jajne stanice. 

Misionarski položaj

"Ženski" spermiji sporiji su, ali žive dulje. čak i do pet dana. U ovom položaju penetracija nije jako duboka pa prednost imaju spermiji s X kromosomom, piše na portalu She knows.

>>Klima može utjecati na spol djeteta? Evo kada će se roditi – djevojčica!

Ključne riječi

Komentara 4

RI
ribar110
20:44 28.02.2017.

Do suza ste me nasmijali.Ima li koja poza za blizance ali cura i decko ako je moguce.

DU
Deleted user
21:14 28.02.2017.

Jeste odvratni,, fuj. Ništa više nije intima, najbolje video objaviti.

GF
gfrancic
20:51 28.02.2017.

gore? Žena mi bila gore i eto lijepog dječaka imamo, ovo je katastrofa od teksta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije