Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
leptirići u trbuhu

Možete li se zaljubiti u svega dva dana? Evo najboljeg odgovora

ljubav, seks, kupanje
Foto: Thinkstock
03.09.2015.
u 12:00

Kada nekome pričate o svojim osjećajima i spominjete kako je netko zgodan i ima najljepši osmijeh na svijetu, zaljubljeni ste

Pitaju me vjerujem li u ljubav na prvi pogled?

Kao prava romantičarka, uvjerena da na svijetu još uvijek ima pravih ljubavnih priča, bez obzira na to kako su one započele, spremno odgovaram: vjerujem!

Vjerujem i da ta jedna slučajna šetnja može postati jedna od najljepših ljubavnih priča. Ostavljeni kišobran u autobusu i dečko koji trči za djevojkom da joj ga vrati, možda je zapravo prst sudbine koja će to dvoje slučajnih nalaznika spojiti na zajedničkom životnom putu u budućnost.

Vjerujem!

Ali, nažalost, sve sam svjesnija kako sam u manjini. Ipak, odbijam odbaciti snove zbog surove stvarnosti kojom smo okruženi. I nastavljam sanjati da nisam jedina romantična duša... I nalazim istomišljenike.

Neki su se na internetu zapitali može li se zaista zaljubiti u samo dva dana?

Ovo je jedan od najboljih odgovora koji sam pronašla na to pitanje, a koji je sumiran iz knjiga "Straight Talk About Dating" i "Before You Get Naked".

Nažalost, mnogo ljudi ne zna što je to prava ljubav i zbog toga mnoge veze i pucaju. Prava ljubav nije samo onaj početni osjećaj euforije kada nekoga ugledate, nije samo osjećaj. Ona podrazumijeva brigu jednog o drugome, prihvaćanje partnera sa svim vrlinama i manama, podršku u svim situacijama i strpljenje. To je životno opredjeljenje i ne poznaje ljubomoru, nepoštivanje, sebičnost, kontrolu. Prava ljubav "oprašta", a oni koji je osjećaju međusobno puni su podržavanja i povjerenja.

Prava ljubav nastaje nakon osjećaja zaljubljenosti, kada postajete svjesni da s tom osobom želite i možete dijeliti sve životne situacije i planirati budućnost. Kada nekome pričate o svojim osjećajima i spominjete kako je netko zgodan i ima najljepši osmijeh na svijetu, zaljubljeni ste. I možete se zaljubiti na prvi pogled. Ili na dva.

Kada nekome pričate kako ste proveli besanu noć jer ste se brinuli o svom partneru kojeg neke situacije na poslu jako muče, a vi mu ne možete pomoći, vjerojatno ste na razini prave ljubavi. One, za koju ste se spremni boriti i živjeti u svim životnim uvjetima... U dobru i zlu... Uvijek i svuda... Bez obzira na... sve!

>>Način na koji ju je zaprosio natjerao ju je u plač. Pogledajte što je napravio

 

 

 

Komentara 5

Avatar @promatrač
@promatrač
13:27 03.09.2015.

Ma kako ne... Prvo seksaju, pa doručkuju, ručak preskoče zbog podnevnog seksa onda večeraju, razmjene tel brojeve opet seksaju i zaspu. Drugog dana opet prvo seksaju onda se se predstave jedno drugom, seksaju, muškarac kaže gdje radi koliko zarađuje, na na brzinu skuha ručak opere suđe, seksaju ode na posao... i ženska se u roku dva dana zaljubi do ušiju. Treći dan joj već postane sve dosadno.

AI
ant.imesic
12:18 03.09.2015.

OK članak:) Ako kog zanima ubrzani tečaj sto je ljubav evo prilike:) od 8 minute i https://www.youtube.com/watch?v=L34tmV5sPCA

ZA
zagabria1
12:26 03.09.2015.

Postoji i prava ljubav i zaljubljivanje u 2 dana. Samo su vrlo vrlo rijetki, naročito ljubav nakon tinejdžerske dobi. Toliko rijetka da se o njoj uglavnom puno više priča nego što je se sreće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije