Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s ovom curom nema zezanja

Mora nositi majicu s njenom slikom na odmoru na Ibizi: Dobro se zabavi jer će ti ovo biti zadnje ljetovanje s prijateljima

Jane Park i Connor
Foto: Facebook
1/7
26.08.2016.
u 11:16

Na popisu pravila ponašanja navodi se da ne smije razgovarati s curama niti se s njima fotografirati. U zabranjene aktivnosti ulazi i to da svoj telefon da nekoj djevojci kako bi ga fotografirala. Zabranjen je i svaki "kontakt očima" s djevojkama, a ne smije ih niti počastiti pićem

Dok se njen dečko priprema za odmor na Ibizi bez nje, čini se, dobro se pripremila i Jane Park. 

Ova mlada Britanka odlučila je sastaviti "pravila ponašanja" koja njen dečko mora slijediti dok je na odmoru bez nje. Dala je tiskati majicu s njezinom fotografijom koju njen dečko ne bi smio skidati niti dok se tušira. 

Na popisu pravila ponašanja navodi se da ne smije razgovarati s curama niti se s njima fotografirati. U zabranjene aktivnosti ulazi i to da svoj telefon da nekoj djevojci kako bi ga fotografirala. Zabranjen je i svaki "kontakt očima" s djevojkama, a ne smije ih niti počastiti pićem. Jane Park svom je dečku zabranila piercinge i tetovaže. Navela je da će ga pregledati nakon povratka s odmora, a može tetovirati jedino njeno ime. Tada neće biti problema, navela je. 

Provjerit će i njegov urin nakon odmora kako bi se uvjerila da nije uzimao nikakve droge. Zabranjeno mu je i pjevanje navijačkih pjesama, igranje bilo kakvih seksi igara i one koje uključuju alkohol, a ako njegovo društvo dovede kakve djevojke nakon večernjeg provoda, Connor mora odmah napustiti hotelsku sobu i nazvati Jane.

Za kraj mu je poručila da ga jako puno voli te da želi da se odlično provede i uživa s prijateljima jer će ovo svakako biti " zadnje njegovo ljetovanje koje će provesti s njima".  

Jesu li ovo zaista pravila koja Connor mora slijepo slijediti ili je riječ o dobroj zezanciji? Nakon niza komentara na twitteru, na svom Facebook profilu oglasio se i sam Connor koji je napisao da jedva čeka tu majicu koju mu je Jane dala tiskati s njezinom fotografijom i da je sve samo "dobra šala". 

Je li zaista?

>>Je li zaista moguće zaljubiti se na prvi pogled?

Komentara 6

LI
liliZG
13:04 26.08.2016.

bježi dečko , bježi dok još možeš...

LA
lakočemo
12:21 26.08.2016.

eeeeee moj conor teško ti se piše, mala ima neki poremećaj ličnosti...

Avatar Maxich
Maxich
10:41 27.08.2016.

Sve je to mogla svesti na jedno- sad imaš mene i razmisli o posljedicama onoga što radiš. Ono s pjesmom i majicom je stvarno previše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije