Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremni za seks?

Mali trikovi za veliki užitak. Znalci to rade ovako...

Seks
Foto: Thinkstock
1/8
05.05.2016.
u 12:40

Nakon nekog vremena potrebno je malo stvari "začiniti". Mali trikovi i malo truda i mašte može biti odličan recept za veliki užitak.

Na početku veze seks je zanimljiv.

Nakon nekog vremena potrebno je malo stvari "začiniti". Mali trikovi i malo truda i mašte može biti odličan recept za nezaboravan seks.

Pobjedite rutinu i upustite se u igru istraživanja i zavođenja baš kao da vam je kao paru, prvi put. 

U prednosti ste što znate što vašeg partnera ili partnericu može izluditi, a na vama je da u sve ubacite malo mašte i uronite u neki drugi svijet u kojem ste sasvim sami. 

Pod tušem možete ovo...

Zašto ne  biste uobičajeno tuširanje učinili drukčijim? AKo ste žena, prednost je na vašoj strani. Poznato je da će muškarce više izluditi djevojka odjevena u neko seksi rublje, u kojem nije sve otkriveno, nego ako pred njih stane potpuno gola. Muškarci vole zamišljati, otkrivati... Jednom biste mogli  ispod tuša izići u mokroj bijeloj majici ili oversize košulji...Tako jednostavno...

Napravite suprotno

Većina parova seks započinje nježnom predigrom pa ubrzava tempo samog seksa. Napravite suprotno. Započnite brzo, a onda usporite i nježnim dodirima i poljupcima izludite partnera do kraja. Neće ni znati "što ga je snašlo". 

Pričajte prljavo

Ako ste prava "dama" u svakodnevnom životu, iznenadite partnera "prljavom pričom" i nježnim šaputanjima na uho. Možete jednu noć posvetiti samo njemu, izludite ga onako kako najviše voli. Ne brinite, već idući put će vam se odužiti za ovo!

>>Pogreške koje žene rade tijekom seksa

 

Komentara 2

Avatar vukmandusic
vukmandusic
14:15 05.05.2016.

kako se prica prljavo....prljave gaće,stare čarape...?

LA
LANA555
20:38 04.05.2016.

Masta radi svasta !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije