Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivano

Majka otvorenim pismom sve iznenadila: Dragi prijatelji bez djece...

Foto: Instagram/mrsconstancehall
1/5
07.10.2016.
u 09:40

"Iskreno, kad sam vidjela uvod 'Dragi prijatelji bez djece', pomislila sam, evo opet priča o tome koliko ne razumijemo i nikad nećemo razumjeti kako je to imati djecu jer nikada nismo rodili"

Kada dobijete djecu, društveni život često padne u drugi plan. Umjesto u izlascima, noći provodite mijenjajući pelene i smirujući svoje dijete. Važno je da vaši prijatelji imaju razumijevanja za situaciju. Zato je blogerica Constance Hall napisala otvoreno pismo svim prijateljima kojima je stalo do njezine djece, kako javlja Metro.

"Dragi prijatelji bez djece,

hvala što vam je stalo do moje djece. Dolazite na njihove zabave i to ne zato što i vi imate djecu već zato što želite doći. Smijete se našim pričama jer vas zaista zanimaju. Neki od vas ne žele imati djecu i tome se jako divim. Neki su zaista željeli djecu, pa umjesto da ste ljubomorni ili ogorčeni jer ih ja imam toliko, moju ste zavoljeli. Hvala što ste takvi", piše majka. 

Pismo završava rečenicom da se ne sjeća kad je, prije negoli je imala djecu, zamijenila noći u klubu za igranje Twistera s vremenom provedenim u društvu djeteta svoje prijateljice, a to prijatelji bez problema rade da bi bili u društvu njezine obitelji.

 

My heads growing a head.

Fotografiju objavljuje constanceandtribe (@mrsconstancehall)

Objava je naišla na tisuće pozitivnih komentara. Roditelji diljem svijeta složili su se s Constantine i podržali je.

– Nemam djecu, ali volim biti okružena njima. Volim ići na njihove predstave i zabave. Kad ovo čitam, osjećam se cijenjeno iako nemam djecu – rekla je Kandice Halbert.

Druga korisnica poručila je: "Iskreno, kad sam vidjela uvod 'Dragi prijatelji bez djece', pomislila sam, evo opet priča o tome koliko ne razumijemo i nikad nećemo razumjeti kako je to imati djecu jer nikada nismo rodili", a nadodaje da je zapravo ostala ugodno iznenađena takvom porukom.

 

 

#metime #blessed

Fotografiju objavljuje constanceandtribe (@mrsconstancehall)

>> TOP 5 muških mitova o ženama u koje još uvijek mnogi vjeruju

Komentara 1

JO
Jozica
09:35 09.10.2016.

a bolesti!....oluja munjevito moraš na pregled glave....temeljito!....ne kod Hrastovog liječnika....nego pravog s diplomom!....jel ti Markićka idol?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije