Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEX horoskop

Lavovi su strastveni i slobodni u krevetu, a blizanci vole seksualne igračke

seks
Foto: Thinkstock
18.06.2014.
u 21:00

Jeste li povučeni ili više volite pravu eksploziju na plahtama? Evo što zvijezde kažu kakvi su znakovi kada je riječ o seksu

Rak

Rakovi u senzualni i emocionalni kada je seks u pitanju, ali i neumorni. Rakovi zamišljaju razne scenarije koje bi željeli iskušati, a poseban užitak im pruža zadovoljavanje partnera.

Ovan

Ovnovi više uživaju u fizičkoj ljubavi nego u emocionalnoj. Vole osjećaj rizika i opasnosti. Obožavaju eksperimentirati i ne smeta im preskakanje predigre da dođu do užitka što prije.

Lav

Lavovi vole izazivati partnera i vrlo su strastveni za vrijeme seksa. Vođenje ljubavi za njih je vrsta zabave.

Foto: screenshot/facebook

Foto: Shutterstock

Djevica

Djevice često imaju fetiše i imat će nekoliko fantazija koje žele ostvariti. Seks im je senzacija za cijelo tijelo i vole često uživati u njemu.

Vaga

Vage su vrlo senzualne, avanturističke i otvorenog uma kada je riječ o seksu. Zavodljive su i često vole oralni seks, posebice u položaju 69. Vrlo su erotične i majstori u izazivanju.

Škorpion

Igraju na sve ili ništa. Škorpionima bol i užitak često idu ruku pod ruku i vole dominaciju za vrijeme seksa. Ekscentrični su i ne smeta im igrati "prljavo".

Ribe

Dat će si truda i istraživati kako mogu poboljšati seks jer seks nije "samo seks". Mogu biti povučeni,a li rijetko će biti pokorni za vrijeme seksa. Vrlo su provokativni i uživaju u šaputanjima na jastuku kao dio predigre.

Blizanci

Blizanci vole koristiti razne seksualne igračke. Uživaju u predigri i seksualnim razgovorima. Vole se služiti rukama i jezikom za vrijeme seksa.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Bik

Vole pružati zadovoljstvo, ali i biti zadovoljeni. Vole romantičan, senzualni i erotičan seks. Vrlo su osjteljivi u krevetu i strastveni. Seks doživljavaju kao način izražavanja.

Jarac

Ne podnose ustaljenost i obožavaju isprobavati nešto novo. Nisu ponizni u spavaćoj sobi i žele ljubavnika koji ih može odvesti do velikih seksualnih užitaka.

Strijelac

Strijelci su energični i vole se valjati i hrvati na krevetu. Razigrani su, živahni i snažni. Istraživači su i stalno pokušavaju otkriti partnerove skrivene želje.

>>'Koji mu je broj noge otkrit će i koliko je obdaren...' Ovo su najčešći mitovi o seksu

>>Evo što vam se događa ako triput tjedno vodite ljubav

Komentara 2

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
22:54 18.06.2014.

ipak je moja najomiljenija igračka alfa mužjak

LA
Lamilu
10:04 19.06.2014.

Hhahahaha a di vam je vodenjak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije