Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O, da...

Koliko traje dobar seks? Odgovor bi vas zaista mogao iznenaditi

Seks
Foto: screenshot/facebook
1/5
27.08.2016.
u 20:27

Sada istraživači daju odgovor na vječno pitanje: koliko bi zapravo dobar seks trebao trajati?

Koliko traje dobar seks?

Nekome je prekratko, nekima je predugo..

Sada istraživači daju odgovor na vječno pitanje: koliko bi zapravo dobar seks trebao trajati?

Provedenim istraživanjem na Sveučilištu Penn State, znanstvenici su, kako tvrde, otkrili da unatoč uvriježenom mišljenju, dobar seks ne treba trajati dugo. Sve duže od pola sata je stvara platformu za razočaranje i nezadovoljstvo, smatraju. 

Istraživači Eric Corty i Jenay Guardiani, u svoje su istraživanje uključili čak 59 stručnjaka za seksualnu terapiju, bračnih psihologa te obiteljskih terapeuta, koji su tijekom karijere imali tisuće pacijenata.

Uz pomoć njihovih odgovora, identificirali su četiri ključne kategorije, u smislu seksualnog vremenskog raspona, od penetracije do ejakulacije.

Seks u trajanju 1-2 minute, svakako je prekratko, 3-7 minuta - adekvatno, 7-13 minuta - poželjno, 10-30 minuta - predugo!

>>Seks na odmoru – povezivanje s partnerom ili 'ne daj Bože?'

Ključne riječi

Komentara 21

HU
huaweimediapad931w
11:14 27.08.2016.

Sa vlastitom ženom 1-2 minute - predugo, sa susjedom 3-7 minuta - adekvatno, sa zgodnom susjedom 7-13 minuta - poželjno, sa studenticom 10-30 minuta - premalo... :)

DU
Deleted user
21:23 27.08.2016.

Tu i tamo mi se znalo desit da budem adekvatan.

Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
12:49 27.08.2016.

Ma dajte, 1-2 minute! Pa to i zec radi duže! Viš ti kud to sve ide, od muškaraca rade "metromane"! Jadni muškarci, na svakom koraku sve protiv njih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije