Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni horoskop

Koji znak će postati pravo osvježenje za okolinu, a kome treba 'hitna izolacija?'

par
Foto: Thinkstock
13.07.2015.
u 05:58

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: Rak, Lav, Ribe

OVAN

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba bolje otvoriti oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli biti ugodni. Šteta ih je propustiti.

KARIJERA: Predlagat će vam razne opcije, ali vi sami nećete moći utjecati na stvari. Osjećat ćete se kao promatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Surađujte s drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Treba strpljenja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BIK

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte s humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite van među ljude. Oni će vas rado prihvaćati.

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima poduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtijevati veći angažman na radnom mjestu. Oni koji traže posao također će biti prilično aktivni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte zanemariti redovan san.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

BLIZANAC

LJUBAV: Vaša vesela i otvorena priroda postat će malo tiša, a vi na neki način običniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspjeti uživati u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Voljet ćete.

KARIJERA: Nalazite se u fazi kad treba rješavati sitnice. Od njihova mnoštva vi možda ne vidite glavnu stvar, pa vam ciljevi nisu sasvim jasni. Ipak, kročite sigurnim i utabanim putevima, a ni rezultati neće izostati. Radite dio po dio.

ZDRAVLJE&SAVJET: Proštetajte prije spavanja za bolji san.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

RAK

LJUBAV: Pred vama su lijepi ljubavni dani kad možete očekivati sklad između sebe i voljene osobe. Ako ste još sami, svakako izađite van u društvo jer us šanse da se s nekim zbližite povećane. Bit ćete zavodljivi, a osobe suprotnog spola rado će vam prilaziti.

KARIJERA: Sve ono što ste smišljali i planirali polako dobiva vanjska obilježja. Neki će prepoznati prilike za usavršavanje svojih ideja. Idite korak po korak jer će se tim tempom i otvarati prilike. Također upotrijebite svoj šarm u poslovnim dogovorima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Možete više uz više diplomacije.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Izazovi će se prorijediti, a vaš ljubavni život smiriti. Većina će biti zadovoljna. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mjestima.

KARIJERA: Oni koji traže nešto novo ili duboko dobit će priliku da to prepoznaju. Bit će nadomak nečeg što će im obogatiti karijeru. To će ih potaknuti da rade još predanije. Gotovo svi će na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Istraživat ćete nepoznato.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za društvom, pa će biti često viđeni gosti na raznim zabavama. Bit će im dobro, ako izuzmemo male svađe. No njima će to biti poticaj. Oni koji još traže srodnu dušu putovat će.

KARIJERA: Oni koji rade privatni posao mogli bi dobiti dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. Isto vrijedi i za rad od kuće. Bit će i onih koji će pokrenuti promjene u prostoru u kom borave, rad ili žive. Trebat prvo će sve osmisliti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

VAGA

Foto: pixabay

LJUBAV: Postat ćete društveniji. Oni koji su još sami većinu slobodnog vremena provodit će umreženi s bliskom okolinom, bilo doslovno krećući se, bilo preko kompjutora. Tako će lako nalaziti nova poznanstva, a nije isključena ni ljubav.

KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansirat ćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari zadržat ćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Mnogima ćete biti pravo osvježenje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Vaši osobni donosi postat će malo diskretniji, a vi na neki način manje zahtjevni. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspjeti uživati u sasvim malim i običnim situacijama. To je dobro jer ćete se istinski upoznati.

KARIJERA: Poboljšat će se ozračje na radnom mjestu. Radit ćete lakše, premda će posla biti sve više. Sportski djelatnici postići će lijepe rezultate. Zaposleni u pedagoškim aktivnostima pokazat će što znaju. Bit će dosta novih ideja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživat ćete i u samoći i u društvu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Ako je zapelo između vas i partnera, vjerojatno ćete se oboje otvoriti i truditi pojasniti svoja očekivanja. Bit će još povremenih neprimjerenih ponašanja, ali to će biti zanemarivo. Pokušajte biti malo nježniji jedno prema drugome.

KARIJERA: Vjerojatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Bit će vam drago, premda ćete osjećati blage posljedice nakupljenog umora. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opustite se uz ono što volite.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

JARAC

LJUBAV: Kontakti će se malo prorijediti, ali osjetit ćete da je tako i bolje jer vam treba mir, pa i samoća. Uspijevat ćete napraviti analizu svoje ljubavne prošlosti, pa onda opet izaći van, u društvo. I tako naizmjenično. Bit će ovo šareni tjedan.

KARIJERA: Isprobavat ćete različite varijacije poslovanja. Ovo će vam donijeti određenu radost jer neće biti dosadno. Umjetnici pred publikom imat će sve više posla, a pljesak neće izostati. Zaposleni u služnim djelatnostima također će imati više posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osvježit ćete svoj stil.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: U osobnim odnosima sve će vam važnije biti zajedništvo i razumijevanje. Zato ćete otvoriti svoje karte s povjerenjem i u nadi da će vas druga strana potpuno prihvatiti. Sve govori u prilog tome da ćete uspjeti. Samo ne žurite.

KARIJERA: Rezulatati vaših napora polako izlaze na vidjelo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega će se trebati dogovarati, a tu će vještine kao što su diplomacija, tolerancija i snošljivost nositi prave bodove.

ZDRAVLJE&SAVJET: Manji pad imuniteta. Štedite se.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

RIBE

Foto: pixabay

LJUBAV: Kako tjedan bude odmicao, bit će sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Vjerojatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudit ćete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

KARIJERA: Mala živciranja bit će povezana s odradom nekih sitnica iz prošlosti. Učinit ćete to na originalan način i tako otpustiti stare brige. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u spomenuto.

ZDRAVLJE&SAVJET: Postajete aktivniji u sportu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

>>Jarci će se zamišljati u ulozi dobročinitelja, a škorpioni će pronaći neuobičajene načine zarade

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije