Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što sad...

'Kći je otkrila moj dvostruki život. Vidjela me s drugim muškarcem'

Gay couple
Foto: Thinkstock
24.08.2015.
u 12:29

Čitatelji su Alana upozorili kako njegov "sretan brak" očito i nije tako sretan

"Sretno sam oženjen, ali kada odem u drugi grad, viđam se s jednim muškarcem koji je i više nego očito gay. Provedemo neko vrijeme zajedno i njemu odgovara takav "raspored". I sve je bilo u redu dok me u Bristolu s tim muškarcem na cesti nije vidjela – moja kći. Bila je u tom gradu zbog obveza, a ja to nisam znao. Kada nas je ugledala, izgledala je zapanjeno. Što sad? "

Napisao je to Alan, čitatelj The Independenta koji je zabrinut za novonastalu situaciju pokušao dobiti pomoć od Virginije, savjetnice za čitatelje spomenutog medija.

"Jeste li zaista sigurni da je vaša afera otkrivena samo zbog toga što ste se s nekim muškarcem šetali po ulici?', napisala je u svom odgovoru Virginia. Možda stvari nisu onakve kakve vam se čine na prvi pogled i možda vaša tajna, dugotrajna veza i dvostruki život nisu otkriveni. Držite to još u tajnosti neko vrijeme dok ne budete sigurni da ste otkriveni", savjetuje.

Ipak, neki čitatelji nisu bili sličnog stava te su Alana upozorili kako njegov "sretan brak" očito i nije tako sretan.

"Iskrenost je najbolji lijek. Ako zaista volite svoju suprugu i kćer, posjednite ih za stol i recite im istinu. Ako je vaša kći u jednom slučajnom susretu zbrojila dva i dva, i drugima će poći to za rukom. Iako je to možda najteže učiniti, iskreni razgovor može biti zaista oslobađajući", poručio je muškarcu čitatelj koji se potpisao kao Arnold.

>>8 savjeta kako što prije nastaviti normalno živjeti nakon preljuba

>>TOP 5 razloga zašto se partneri upuštaju u izvanbračne afere

Komentara 39

Avatar punkufer
punkufer
12:34 24.08.2015.

Bolesnici.

VE
velika
12:56 24.08.2015.

obozavam ovakve zivotne probleme odlican predah nakon izbjeglica, Sirije, pada vrijednosnica u Aziji

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
12:49 24.08.2015.

sad se sam upucaj..ahahhah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije