Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo vas odaje

Kažete da biste ga 'ispalili iz topa', ali ako radite ovo – bivšeg još niste izbacili iz glave!

Foto: Pixabay
1/3
18.10.2016.
u 07:42

Život ide naprijed, ali da biste vi krenuli naprijed, morate sa sobom raščistiti još nešto iz povijesti. Jer vaša veza s bivšim postala je upravo to – prošlost.

Neke veze teško je "zatvoriti" čak i onda kada vam se nakon prekida životni putevi potpuno razilaze. 

Ali neki upravo to ne žele dopustiti. Više nesvjesno nego svjesno, iako to ne žele priznati, rade ove stvari koje otkrivaju da ga još nisu izbacili iz glave. 

Nek' radi što hoće...

To ćete reći naglas, ali ne mislite tako. Ne želite ga vidjeti sretnog i nasmijanog, ruku pod ruku s nekom novom djevojkom tjedan dana nakon što ste prekinuli. Iako ćete svima reći da je prekid bio jedina opcija i da "više nije bilo smisla", nadate se da ne brišete samo vi suze kad vas nitko ne vidi. Ma koliko vas "nije briga", ispitujete vaše zajedničke prijatelje o njegovu životu i nadate se da ćete čuti nove informacije koje su vezane samo uz njegov posao ili hobi. 

Provjeravate njegove postove godinama unatrag

Život ide naprijed, ali da biste vi krenuli naprijed, morate sa sobom još nešto raščistiti iz povijesti. Jer vaša veza s bivšim postala je upravo to – prošlost. Pravdate se kako nemate pametnijeg posla i samo ste znatiželjni pa provjeravate njegov Instagram, Twitter i Facebook i to objave unatrag sve do trenutka kada je tek otvorio profile na tim društvenim mrežama. Želite ga izbrisati iz glave, ali istodobno ga i volite i mrzite i ne pada vam na pamet gledati postove nekih drugih muškaraca. Zanima vas što vaš bivši radi otkad nije s vama. Ali zašto? Znate odgovor...

"Slučajno" prolazite njegovom rutom

Iako vam je "izvan ruke", ruta kojom on ide na posao sada vam je postala draža. Prijatelje uvjeravate da ste morali promijeniti rutu kretanja prema poslu jer "psiholozi savjetuju da svaki dan mijenjate pravce kretanja dok idete na posao, ako ste u mogućnosti, kako biste bili produktivniji i opušteniji".

Udomili ste psa

Predivna gesta...Spasiti jednog "čupavca" iz sigurne smrti šinteraja. No, samo vi znate da sada imate razlog, a i društvo koje neće prigovarati, kada opet ''slučajno'' šećete oko njegove zgrade. 

>>Ovo su pogreške u seksu zbog kojih se raspadaju brakovi

Komentara 1

UN
una1
14:37 19.10.2016.

Članak je odlično napisan,za svaku pohvalu,ali nije lako izbaciti iz glave nkoga kome si vjerovala,voljela i na kraju ostala bez toga.Znam to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije