Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjeti

Kako izgledati savršeno na dan vjenčanja?

fotke vjenčanje
Foto: Gabriela Kočiš
1/10
30.04.2015.
u 09:16

Mladenke do savršenstva dovode i najsitnije detalje, a neke od njih, pritom zaboravljaju na vrlo važan detalj – osmijeh.

Mladenke do savršenstva dovode i najsitnije detalje, a neke od njih, pritom zaboravljaju na vrlo važan detalj – osmijeh.

Patina na zubima, nedostatak „petica“ i plombe iz '83., mogu pokvariti ukupan dojam

Mjesecima traju pripreme za vjenčanje, a u nekim slučajevima puno dulje.

Uglavnom, mnogo je stvari koje utječu na pripremu najvažnijeg dana u životu.

Pod ovim se podrazumijevaju očekivanja mladenke, a kod tradicionalnih vjenčanja i ispunjenje očekivanja najuže obitelji.

Ako se bolje usredotočimo na ovaj sveobuhvatan proces, žene se pripremaju za vjenčanje poput vrhunskih atletičara prije presudnog maratona!

Konkretnije, nakon zaruka počinje avantura života.

Dvjesto pari isprobanih cipela, tucet vjenčanica, tisuću dvjesto i pedeset prelistanih časopisa i najmanje milijun posjeta web stranica s frizurama i raznim makeoverima. Zatim, osamdeset sati razgovora i konzultacija s najboljim prijateljicama te sto i pedeset sati utrošenih na tumaranje po restoranima diljem Lijepe Naše.

O glazbi sam već prije pisala – ovdje tek počinje prava zabava.

Neodlučnost je ovdje glavni kočničar, pa zašto bi sve bilo tako jednostavno?

Također, mnoge mladenke se odlučuju za manju korekciju usana dermalnim filerima prije vjenčanja kako se cijelu noć ne bi trebale baviti iscrtavanjem, već uživanjem u svojem vjenčanju.

Razgovarala sam s dr. med. dent. Lidijom Jozinović, stručnjakinjom za wedding smile makeover s kojom se možete konzultirati oko željenih zahvata.

Foto: Gabriela Kočiš

Foto: Gabriela Kočiš

Što savjetuje doktorica:

1. Prije početka bilo kojeg zahvata potrebno je pomno planiranje.

2. Važno je sagledati lice u cjelini kako bismo dobili harmoničan i prirodan izgled. Postupci mogu biti jednostavni kao što je čišćenje i izbjeljivanje zuba ili se klijentica može odlučiti za opsežnije tretmane kao što su izrada keramičkih ljuskica, popunjavanje usnica dermalnim filerima ili tretman krvnom plazmom za pomlađivanje, popularni "vampirski lifting".

Vjenčanicu ćete odjenuti samo jednom, a osmijeh ćete nositi čitav život. Dear brides, it's all about your smile!

Hvala Vesni Sposi na ustupljenim vjenčanicama za potrebe snimanja.

>>Prvi interaktivni vodič za vjenčanja u Hrvatskoj

>>Kako je podnijeti, kako je se 'riješiti' i kako se nositi s ljutitom svekrvom?

>>Vodene boje savršena su inspiracija za vjenčanje

Komentara 3

DU
Deleted user
00:30 01.05.2015.

Muško vidi sve nijanse nervoze buduće supruge pa ima priliku da se dostojanstveno predomisli u vezi zaruka :-D

OB
Objektivno...
09:26 02.05.2015.

Čijeg?

BO
Bonus
13:35 06.05.2015.

Kakva to supljoglavost dovodi do takve strke oko vjencanja? Povrsnost koja rezultira time da sve/svi izgledaju neprirodno i najcesce kicasto. Dan koji bi trebao biti intiman cin stvaranja zajednice s odabranikom, obezvređuje se pirlitanjem i fiksacijom na nesto sto nismo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije