Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ah, taj orgazam

Ono kad partnericu ne možete dovesti do seksualnog vrhunca...

seksi žena
Foto: Shutterstock
26.08.2014.
u 21:11

Zajedno trebate otkriti tehnike koje on može usvojiti da bi vas doveo do vrhunca

Istraživanje objavljeno u “Journal of Sex Research” , pokazalo je da kada žena ne doživi orgazam tijekom seksa, muškarac se osjeća loše, pogotovo kada je u vezi.

Stručnjaci su grupu od 45 žena i muškaraca ispitivali o važnosti orgazma tijekom seksa. Jedan od rezultat niti malo ne iznenađuje – muškarcu je postizanje vrhunca ključno za uživanje u seksu. Ono što će vas možda iznenaditi, je činjenica da im je orgazam partnerice jedno od najvećih seksualnih zadovoljstava koje mogu doživjeti.

- Muškarci misle da je njihova odgovornost stimulirati da partnerica doživi orgazam. Ako se to ne dogodi, oni počinju sumnjati u svoju seksualnu moć, kaže jedna od autorica istraživanja, Sara E. Sandberg. Ona dodaje i da sredovječni muškarci imaju drugačije mišljenje o orgazmu partnerice, jer već su iskusili dugogodišnje veze, samim time vjerojatno su i ostvarili seksualnu komunikaciju, pa su im i očekivanja realnija.

Neke žene smatraju da je orgazam tijekom seksa jako važan, ali većina se složila da njihovo seksualno zadovoljstvo ne ovisi samo o tome.

- Bolje razumijevanje partnerove seksualne stvarnosti pomoći će seksualnom doživljaju dugoročno. Zajedno trebate otkriti tehnike koje on može usvojiti da bi vas doveo do vrhunca i na taj način će se pritisak smanjiti. Samo to može dovesti do boljih i češćih orgazama, istaknula je Sandberg.

>>Evo zašto je važno koliko ste seksualnih partnera imali prije braka

>>Znate li što će vas odati da ste doživjeli orgazam? Ne, nije samo osmijeh

>>5 vrućih savjeta za garantirani seksualni vrhunac

>>Znanost rekla svoje: Ove skupine ljudi varaju češće!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije