Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod kontrolom

Jeste li spremni na zajednički život? Odgovorite na ovih 5 pitanja

ljube se
Foto: Shutterstock
13.06.2014.
u 14:12

Je li vrijeme da počnete život udvoje? Ako negativno odgovorite na tri (ili više) pitanja, riskirate da se prepustite situaciji.

Ljubav je samo jedan od razloga zbog kojih se ljudi odlučuju na život pod istim krovom.

U jednoj anketi, čak 60 posto ispitanika kao glavni razlog za život udvoje navelo je potrebu da više vremena provode s partnerom, a financijsku sigurnost kao drugi. Problemi nastaju ako postoji razlika u stavovima. Žene najčešće smatraju: ”Bit ćemo zajedno zauvijek”, dok muškarci obično misle: ”Hajde da vidimo kako će ići”.

Nakon stanovitog vremena, ili pri pojavi prvog problema, postaje jasno da jedna strana nije znala što druga želi i očekuje. Zato ne žurite u zajednički život ako ga niste 'testirali' u određenim situacijama (na primjer, na godišnjem odmoru), ili ukoliko se još uvijek niste dobro upoznali.

Je li vrijeme da počnete život udvoje? Ako negativno odgovorite na tri (ili više) pitanja, riskirate da se prepustite situaciji.

1. Mogu li se financijski osloniti na njega? I odgovara li mi način na koji ćemo dijeliti troškove?

2. Jesam li zadovoljna zbog toga što oboje mislimo da će naša veza biti dugovječna?

3. Hoću li imati financijskih problema ako prekinemo?

4. Hoću li moći izdržati da dijelimo životni prostor?

5. Sviđa li se on mojoj obitelji i prijateljima?

>>Ovo su znakovi po kojima ćete prepoznati da je vaš partner – nesretan!

>>Koliko se dodirujete na dan? Evo koliko je potrebno da budete sretniji par

Komentara 1

ST
streetboy
08:45 14.06.2014.

bravo , prvo pitanje : mogu li imat njegovu lovu ? , isto kao i treće . Ovakva veza je unaprijed osuđena na razvod. Ovo su pitanja za sponzoruše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije