Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se?

Ispovijesti 9 žena: Evo što bismo poručile bivšem da ga sretnemo

Veza
Foto: Shutterstock
1/3
01.12.2016.
u 12:02

– Uništila sam vezu jer nisam poradila na sebi i stvarima koje su uništavale naš odnos. Jako mi nedostaje i trudim se vratiti ga. Kad bih ga ponovno srela rekla bih mu da mi je žao i da se nadam da možemo razgovarati – priznaje Angela P. (28)

Sigurno ste razmišljali o tome što biste rekli bivšem dečku da ga jednom sretnete. Neki čak i uvježbavaju prave rečenice, a Elite Daily donosi ispovijesti 9 mladih žena koje su sigurne u svoj odabir riječi.

"Grozan si"

– Kad bih srela bivšeg, pogledala bih ga u oči i rekla mu da je grozan. Drago mi je da smo prekinuli jer je bio grozna osoba, a ja sam stvarno dobra. Znam da to zvuči ljuto i intenzivno, ali voljela bih mu to reći da olakšam dušu – rekla je Michelle (21). 

"Hvala ti"

– Trebalo mi je nekoliko godina, posjeti terapeutima i novi interesi u ljubavi kako bih mogla biti zahvalna što je dečko prekinuo sa mnom. Spasio me od niza godina provedenih s pogrešnom osobom, od braka s pogrešnim čovjekom. Nismo se vidjeli ili razgovarali već osam godina, ali da ga sretnem, zagrlila bih ga i zahvalila mu se – kaže Mary V. (35).

"Želim svoj novac nazad"

– Svom bivšem kupovala sam puno stvari, čak sam mu plaćala i stanarinu. Brinula sam se za kupnju namirnica i njegovo gorivo, a u vezi smo bili samo 6 mjeseci. Vjerujem da sam na njega potrošila oko 10.000 dolara i shvatila sam da je zapravo lijen i da me iskorištava. Želim da mi vrati sav potrošen novac, i da ga vidim uživo to je jedino što bih mu rekla – poručila je Hillary B. (29). 

"Pravi se da me ne poznaješ"

– Da ponovno vidim bivšeg dečka, nadala bih se da me neće prepoznati. Ako bi mi i prišao, rekla bih mu da se pravi da me ne poznaje. Iskreno, neugodno mi je što smo uopće bili u vezi. Nemam mu što reći – priznala je Cristy G. (31). 

"Objasni mi razlog"

– Bivši i ja razišli smo se u nejasnim okolnostima. Kad bih ga susrela, pitala bih koji je bio razlog iznenadnog prekida veze. I dalje ne znam što sam učinila ili gdje je bio problem. Nekako sam uvjerena da je kriva druga osoba, samo želim istinu – rekla je Laura S. (24). 

"Znam da si me prevario"

– On to neće priznati, ali znam da me bivši prevario. Bio je aktivan na nekoliko stranica za upoznavanje ljudi, a prijatelji su mi slali fotografije njegovog profila. Znam da me varao, a kad sam prekinula vezu i pokazala mu dokaze, i dalje je nijekao krivnju –  priznaje Ashley W. (21).

"Ne, ne možemo biti prijatelji"

– Tjedan dana od prekida, bivši me pitao možemo li ostati prijatelji. Ostavio me zbog druge djevojke, ali želio je da ostanemo u prijateljskim odnosima. Rekla sam da nema šanse, i da ga sada sretnem, opet bih mu to rekla. Nema šanse da budemo prijatelji – kaže Heather D. (19).

"Stvarno mi je žao"

– Uništila sam vezu jer nisam poradila na sebi i stvarima koje su uništavale naš odnos. Jako mi nedostaje i trudim se vratiti ga. Kad bih ga ponovno srela rekla bih mu da mi je žao i da se nadam da možemo sjesti i razgovarati – priznaje Angela P. (28). 

"Ništa"

– Puno sam razmišljala o tome što bih rekla bivšem. Već sam puno puta izvježbala mogući scenarij događaja ako se sretnemo. Ali, ništa mu ne želim reći. Nadam se da ću odlično izgledati ako se vidimo, pogledat ću ga i jednostavno reći – ništa – kaže Jackie N. (26).

>> Bradati muškarci bolji su materijal za brak, kako tvrdi nova studija

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Babaluji x
Babaluji x
16:13 01.12.2016.

treba za početak prvo imati bivšu a ja ju nemam ;-))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije