Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlika u godinama

Iskustvo iz prve ruke: 'Ostavila sam muža zbog 18-godišnjaka, evo zašto'

Kendra Mallory
Foto: Kendra Mallory
1/3
27.07.2016.
u 08:55

– Naša veza došla je do točke u kojoj sam izbjegavala biti sama s njim, a bilo mi je zlo od pomisli da njegova koža dodiruje moju – ispričala je blogerica Kendra opisujući svoj odnos sa suprugom

Da ljubav ne pita za godine, iskusili su već mnogi, a takvo iskustvo iz prve ruke podijelila je blogerica Kendra Mallory. Kendra se udala mlada i tijekom života shvatila da je s pogrešnim muškarcem. Sve se promijenilo kada je upoznala prijatelja svoje mlađe sestre...

– Mark i ja počeli smo hodati dok smo bili vrlo mladi. Kad smo se upoznali, ja sam bila 20-godišnjakinja s očajničkom željom da bude voljena. Mark je bio 30-godišnji konobar koji mi je pisao pjesme i koji mi je iskazivao ljubav putem kasnih SMS-ova. Očito, kad mladoj djevojci s krhkim egom stalno govorite da je lijepa i super, ona će se zaljubiti i udati za tu osobu – ispričala je Kendra.

Otkrila je kako joj je s godinama samopouzdanje raslo, a veza s Markom prerasla je u svakodnevne svađe. – Počela sam imati napadaje panike od pomisli da ću s njim ostati zauvijek – rekla je.

– Naša veza došla je do točke u kojoj sam izbjegavala biti sama s njim, a bilo mi je zlo od pomisli da njegova koža dodiruje moju. Tijekom vremena većinu noći provodila sam na kauču, a ujutro bih izmislila neku ispriku zašto nisam došla u krevet – otkriva ova blogerica.

Ispričala je kako se k njima privremeno uselila njezina sestra tijekom zimskih praznika na fakultetu, a uz nju su česti gosti bili i njezini prijatelji. – Dogodilo se da je jedan od sestrinih prijatelja Sean, muškarac za kojeg sam se kasnije udala. Njega poznajem otkad mu je bilo 15 godina. Često je bio kod nas na obiteljskim večerama i uvijek sam primjećivala da je sladak, ali nikad ništa više od toga – rekla je Kendra i dodala da se Sean, kojeg neko vrijeme nije bila vidjela, pretvorio iz dječaka u 18-godišnjeg muškarca. Njoj je tada bilo 25.

– Bio je visok, crn i zgodan. Tamnoput s tamnim očima i osmijehom koji bi osvijetlio i najmračniju prostoriju – ispričala je Kendra i dodala da joj supruga, koji je radio kao konobar, često nije bilo kod kuće. Zbog toga se često družila sa sestrom i njezinim prijateljima. Mnogo puta ona i Sean znali su još dugo razgovarati i šaliti se kad su ostali oko njih već zaspali.

– Osjećala sam se kao manijak. Bilo mi je 25 i tek sam završila fakultet, a njemu je bilo 18 i tek je izišao iz srednje škole. No, naša povezanost bila je velika i punila me novim životom – rekla je Kendra.

Foto: Kendra Mallory

Kendra i Sean

Kendra i suprug Mark gadno su se posvađali za Novu godinu, a ona mu je onda rekla da mora otići, i to zauvijek. – Plakao je dok je pakirao torbe, a ja sam ga nestrpljivo gledala i pitala se što u tom trenutku radi Sean. Dvije noći kasnije Sean i ja smo se prvi put poljubili. Bili smo nerazdvojni. Završila sam svoju vrlo obiljnu vezu da bih nastavila strastvenu s 18-godišnjakom – rekla je.

Kad je Mark saznao za Seana, bio je ljubomoran i slao je Kendri ružne poruke, nazivajući je raznim imenima i govoreći joj da potraži pomoć. No, Kendra za to nije marila.

Nakon nekoliko divnih tjedana Sean se pridružio mornarici pa se njihova veza idućih dvije i pol godine nastavila na daljinu. Otkrila je da to nije bilo lako i da je bilo bolnih trenutaka, ali da su se uvijek na kraju vratili jedno drugome.

– I nakon tri godine veze napokon sam dala otkaz i preselila se u San Diego i udala se za Seana. On je to od mene tražio. Mnogi su svašta mislili o mojoj odluci i još uvijek nas znaju čudno gledati zbog razlike u godinama. No, ja sam sretna. Sean je moj najbolji prijatelj, moj kompić s kojim kasno navečer gledam filmove, moj najveći obožavatelj, najiskreniji kritičar, osoba koja čuva moje tajne i ljubav mog života. Jednostavno se dogodilo da smo rođeni u drugom razdoblju – napisala je Kendra na svom blogu.

>> Šokirao se kad je otkrio zbog koga je supruga napustila njega i petero djece

Komentara 48

DU
Deleted user
09:55 27.07.2016.

Uskoro će se Seanu gaditi dodiri s njenom kožom, pa će on potražiti mlađi model.

Avatar 123456
123456
09:19 27.07.2016.

Da, životinjski instikti znaju biti snažni i nesavladivi. Sve je to lijepo opisso From. Gotovo uvijek pomanjkanje super ega završi tragično. Pa tko od nas nebi partnera za seks 15 godina mlađeg? Ali ljudi nisu životinje. Baš nas taj superego razlikuje. No ova dama će to brzo naućiti na svojoj koži kad joj je bilo teško naučiti iz knjige!

PU
Puflec
11:42 27.07.2016.

nije on nju napunio životom, već nečim drugim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije