Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
češće nego mislite

I muškarci glume orgazam! Kad partnerica doživi vrhunac, osjete pritisak

seksi muškarac
Foto: Shutterstock
15.07.2014.
u 15:03

Lakše je, kažu, odglumiti kad imaju kondom, a teže bez njega.

I muškarci glume orgazam!

Pokazalo je to istraživanje provedeno u sklopu magazina Time Out, a u kojem je 30 posto ispitanika (iz New Yorka) priznalo da su lažirali vrhunac.

Zašto glume?

Čini se da ih na to navodi isto što i žene, pritisak. Kad primijete da je ona doživjela orgazam, pod pritiskom su pa svoj vrhunac odglume. Lakše je, kažu, odglumiti kad imaju kondom, a teže bez njega. No u svakom slučaju, događa se češće nego što mislite.

>>Ako imate problema s orgazmom, ne brinite, u trendu je 'karezza seks'

>>Nemojte samo maštati, s ovim koracima doživite orgazam zajedno

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:38 16.07.2014.

ok, razumljivo je zasto se nitko nije usudio potpisati ovaj tzv. clanak.

ZL
Zlaja7
19:37 15.07.2014.

Koja nebuloza! Prvo, ako brusis bez kondoma, koja to zena nece skuzit da nema sperme? Ha, ha, ha! Drugo, ako brusis s kondomom, ti ga nabrzaka svuces, otrcis do WCa i bacis u solju i povuces vodu, pa se vratis dragoj! Siguran si da ona nece bacit pogled da vidi koliko si sperme istrasao? Mozda je interesuje, mozda voli pogledat? Ne, ti ces isfolirat orgazam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije