Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni horoskop

Evo kojem znaku je samo do ljenčarenja, a koji se zamišlja u ulozi velikog zavodnika

Selfie
Foto: Thinkstock
1/3
09.11.2015.
u 08:08

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: Škorpion, Ribe, Jarac

OVAN

LJUBAV: Povjerenje i stabilnost osobnih odnosa postat će vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmjerit ćete na postizanje spomenutog. Partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još sami tražit će ozbiljnu ljubav vjerujući da je to mmoguće odmah.

KARIJERA: Većinu idućih dana najradije ćete ljenčariti. Neki će čak uzeti dio godišnjeg. Oni koji rade gledat će čim prije zbrisati s posla. Nadređeni i njihova kontrola padat će im teško, ali izdržat će uz svoj smisao za humor. Bit će snažni duhom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Najradije ćete istraživati nepoznato.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

BIK

LJUBAV: Kamo god išli, primijetit ćete da vas mnogi gledaju prijateljski. Bit ćete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sjedite kod kuće. Oni u vezama bit će skromni u očekivanjima, no zato i zadoovljni.

KARIJERA: Snaga i uvjerljivost kojom ćete zračiti omogućit će vam da  utječete na druge. Ako nekog trebate pridobiti, vrlo je vjerojatno da ćete u tome uspjeti iznad očekivanja. Pokažite što znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će ipak biti presigurni u sebe.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

BLIZANAC

LJUBAV: Većina će sve više držati do svog skrivenog svijeta i mašte. Oni koji su još sami počet će sanjariti na javi i neće se mnogo angažirati u stvarnosti. Već vezani uživat će u društvu voljene osobe, ali i gledajući neki ljubavni film.

KARIJERA: Što god se našlo na dnevnom redu, vi ćete biti glavni koordinator posla ili diplomat koji će svojom vještinom komunikacije stvari usmjeriti onamo kao treba. Vaši potezi dobit će na značaju, pa pazite što radite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bilo bi dobro otići u prirodu i tako napuniti baterije.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

RAK

LJUBAV: Ako ste još sami i tražite ljubav, vjerojatno ćete maštati. Ovo su dani kad će većina vas prebirati po nekim davnim ljubavnim sjećanjima ili čitati između redova gledajući svoju najdražu osobu. Neće biti dosadno, no ni senzacionalno.

KARIJERA: Oni koji traže posao mogli bi biti pozvani na razgovor koji obećava. Nije isključeno da posao dobiju. Oni koji već rade bit će skloni pokazivati emocije na radnom mjestu ili će u svom poslu istinski uživati. Bit će zadovoljni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite hobi povezan s ljudima.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

LAV

LJUBAV: Sve ćete se više baviti svojim privatnim životom i žudjeti za ljubavlju. Mali nesporazumi ili greške u koracima bit će prolaznog karaktera. Većina toga ipak će vam ići na ruku, pa se potrudite izaći van i potražiti drutšvo ako ste još sami.

KARIJERA: Mogućnost da se kreativno izrazite bit će najbolji dio posla ovaj tjedan. Sve ostalo bit će povezano sa stresovima ili malim borbama u kojim ćete izgarati. Uspjet ćete postaviti neke stvari, ali na kraju ćete biti dosta umorni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Naspavajte se.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Mnoge lijepe ljubavne prilike nizat će se u vašem privatnom životu, tako da ponekad nećete znati što izabrati. Usredotočite se na ono što volite, osvijestite svoja očekivanja, pa ćete se znati ispravno postaviti prema svamu i svakom.

KARIJERA: Isprobavat ćete različite opcije poslovanja koje bi mogle donijeti zaradu. Neki će čak eksperimetnirati. Ova igra donijet će vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Ipak, važno je da štedite svoju snagu jer će vam nedostajati energije.

 ZDRAVLJE&SAVJET: Poradit ćete na svom stilu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

VAGA

LJUBAV: Oni koji su još sami povremeno će dvojiti da li izaći li ostati kod kuće gdje će se osjećati zaštićeno i dobro. Ipak, ako krenu među ljude, postoji mogućnost da se tamo počnu osjećati još bolje. Zato bi bilo šteta propustiti priliku za novo poznanstvo.

KARIJERA: Vjerojatno će vas podržati komunikativni i otvoreni ljudi jer će uvidjeti vaš trud. Bit će vam drago, premda ćete osjećati blage posljedice stresova. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opustite se vježbajući jogu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5 

ŠKORPION

LJUBAV: Tokom ovog tjedna ojačat će povjerenje u vašem privatnom životu. Napokon ćete s drugom stranom moći razgovarati otvorenije, premda stoji da važete svaku svoju riječ. Poboljšanje će vas ohrabriti i da više izlazite, pa će se samci upustiti u udvaranja.

KARIJERA: Na radnom mjestu bit će sve više događaja. Ne samo na temu redovnih zadataka, nego će se aktivirati i događaji povezani s ljudskim odnosima, uvjetima rada, uslugama koje dobivate ili pružate. Neki će biti pretrpani poslom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Napravite bolji plan i red. Potom ga primjenite.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Zamišljat ćete se u ulozi velikog zavodnika, no prilika za to bit će više u vašoj mašti nego u stvarnosti. Ipak, ono što ulovite, bit će dobro. Zato se dotjerajte se i izađite među ljude. Samo neka vaša očekivanja budu malo realnija.

KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne suradnje koja financijski obećava. Bit ćete veseli zbog toga. Proanalizirat ćete sve mogućnosti i krenuti u razradu dobrog plana. Ponekad ćete biti zbrkani, no to je samo prolazno. Provjeravajte detalje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra bez obzira na sve.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

JARAC

LJUBAV: Polako ulazite u dinamičnu fazu kad će vas ljubavne prilike iznenađivati. Ako već jeste u vezi moglo bi doći do ovostranog zavođenja što se može pretvoriti u festival taštine. Ponekad ćete pretjerivati, ali bit ćete zadovoljni.

KARIJERA: Šefovi bi mogli promijeniti svoju taktiku i zatezati tamo gdje ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško sjesti. Ipak, morat ćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate. Imajte na pameti da će kasnije biti lakše.

ZDRAVLJE&SAVJET: Relaksacija je imperativ.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

VODENJAK

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi bit će jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živjeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Bit će i onih koji će osjetiti sve čari platonske ljubavne veze.

KARIJERA: Ne samo da vaši nadređeni pojačavu pritisak na vas, nego vas i provociraju. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u svađe jer će pobjeda u istim trenutačno izostati. Pričekajte malo.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svakodnevna relaksacija je nužna.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

RIBE

LJUBAV: Zaokupljenost domom i obitelji bit će velika, a vi spremni da se borite za sve to do kraja. Oni u stabilnim vezama obnovit će svoj erotski život na razne načine. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni i ići do kraja.

KARIJERA: Vaša velika želja za poduzimanjem ovaj će put imati krila. Međutim, bit će mnogo detalja koje ćete morati provjeravati u startu. To će vas malo usporiti, ali i umoriti. Ekonomizirajte sa svojim snagama i posao organizirajte bolje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu ili meditirajte.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije