Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kažu seksolozi

Hm.... Ovo biste trebali izbjegavati nakon seksa

seks
Foto: Shutterstock
1/6
08.12.2014.
u 09:28

Poslije seksa izjava tipa: “Puno si bolji od mog bivšeg dečka” možda zvuči kao kompliment, ali ipak to nije, ističu stručnjaci

Ako se čovjek o kojem ste sanjali posljednjih nekoliko mjeseci konačno našao tamo gdje ste ga u mislima već odavno smjestili – u vašem krevetu, nikako ne završavajte seksualnu seansu rečenicom: “I, što ćemo sada raditi?” jer ga poslije toga vjerojatno nećete dugo zadržati, kažu seksolozi.

Poslije seksa

Ovakva izjava poslije seksa za tren razbija čaroliju užitka i podsjeća na monotono i rutinsko obavljanje dužnosti. Ipak, najgora noćna mora svakog muškarca uključuje komentare poput: “Zašto si stao?”, “Događa se mnogima” ili “Da pokušamo još jednom?”. Dakle, svaka vrsta komentara koja može na bilo koji način umanjiti njegovu muškost ili ga podsjeća na neuspjeh u krevetu dokrajčit će njegov već ranjeni ego, ističu stručnjaci.

S druge strane, žene će se iz zadovoljne euforije poslije seksa munjevito otrijezniti ako je pitate nešto tipa: “Koliko je sati?”, ili uznemireno: “Propustio sam utakmicu”. Naravno, nijednoj dami neće biti svejedno ako muškarac pogriješi njezino ime. Zatim, ako poslije senzacionalnog seksa on odmah zaspi ili automatski posegne za daljinskim upravljačem i uključi televizor, tako će se i najslađi završetak pretvoriti u fijasko.

Bez uspoređivanja s bivšim

Poslije seksa izjava tipa: “Puno si bolji od mog bivšeg dečka” možda zvuči kao kompliment, ali ipak to nije, ističu stručnjaci. Usporedba s bivšima najbolji je način za povrjeđivanje tuđeg ega. Podjednako je strašna i rečenica: “Umirem od gladi” ako je izgovorite odmah poslije seksa jer bi mogla implicirati da ste sve vrijeme razmišljali jedino o hrani. S druge strane, postoji i mogućnost da se započne međusobno seksi hranjenje u krevetu.

>>Vrijeme je za pravi vrući, zimski seks. Evo savjeta za maksimalni užitak

>>Ove scene više se neće moći gledati u filmovima za odrasle

Komentara 2

MA
mariologic991
10:39 08.12.2014.

FAKAT STE JADNICI, KOJI I*IOT BI TO NAPRAVIO, FAKAT STE JADNI

AL
albafos
10:53 08.12.2014.

http://en-albafos.blog.cz :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije