Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne treba vam društvo

Fora stvari koje možete napraviti samo kada odete u noćni izlazak – solo!

Žena u klubu, ženski izlazak
Foto: Thinkstock
23.08.2016.
u 14:03

Solo provod može biti itekako zanimljiv, a možete i napraviti nešto što vam u društvu vjerojatno ne bi palo na pamet

Odlazak u noćni klub ne mora biti noćna mora ako vam društvo zakaže. 

I ako vam se "smrači" pred očima jer vam se ide van, a nemate društvo, nemojte očajavati. Solo provod može biti itekako zanimljiv, a možete i napraviti nešto što vam u društvu vjerojatno ne bi palo na pamet. 

Uvaliti muškarcu svoj broj

Ako ste sami u klubu i sviđa vam se muškarac koji sjedi preko puta, bez ikakve grižnje savjesti ili straha od osuda koje biste možda imali u društvu, napišite svoj broj telefona na papir ili račun i dajte ga muškarcu kojeg pogledavate cijelu večer. Najgore što vam se može dogoditi jest to da se nasmije i da vas nikada ne nazove. Pa što, nije ni prvi ni zadnji, vjerojatno ga više nećete sresti pa se ne trebate brinuti zbog neugodnih situacija u budućnosti. 

Upoznati konobara

Dok sjedite solo u kafiću ili u klubu, imate pogled na sve bez ometanja umjesto da slušate neki trač koji vam možda pričaju vaše prijateljice s kojima obično izlazite. Taj konobar već vam je ranije zapeo za oko? Ako i nije, put je još lakši. Napišite mu poruku na račun i broj telefona. Ako je i on vas zamijetio i ako je znatiželjan poput vas, možda vam se i javi. 

Piti besplatno

Zvuči proračunato, rekli bi neki. Ali nemojte isključiti mogućnost da vas ekipa sa susjednog stola počasti pićem. A možda to napravi upravo onaj muškarac s kojim izmjenjujete poglede preko stola. 

Počastiti se super večerom

Zašto ne biste isprobali neku drugu kuhinju ili se počastili nečim posebnim? Ako pokušavate nagovoriti društvo da odete na večeru, a nitko nije voljan, sjednite u restoran i naručite sami. Dobar tek!

>>Plavuša čekala spoj iz snova, a onda ga je dečko otkazao. Evo kako se snašla!

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krmpaza
08:37 24.08.2016.

a možete se i otići po.sra.ti na šekret a da vam se vlastito društvo neće smijati. kakvih li se sve gluposti može pročitati na ovom cpbovecernjem portalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije