Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vole zvijezde

Otkrivene seksi tajne poznatih

angelina jolie
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/8
28.01.2015.
u 21:45

”Volim kontrolirati situaciju i dominirati”, izjavila je jednom prilikom Angelina. ”To mi daje osjećaj sigurnosti.”

Eva Longoria

– Nije mi odbojna ideja da budem vezana svilenim maramama – kaže seksi ''kućanica''. – Volim da muškarac preuzme vodstvo i kontrolu. Osjećaj podčinjenosti me uzbuđuje!

Kim Cattrall

Rasterećena Samantha tvrdi da je seks najbolji lijek za jet lag. – Ostanite budni koliko možete i zabavite se koliko vam godi – ako znate o čemu pričam – a zatim idite na spavanje.

Eva Mendes

Ona nesumnjivo zna kako održati uzbuđenje u svojim vezama. Prije nekoliko godina rekla je novinaru da je vodila ljubav u svih 50 američkih država. – Možda je to bilo zbog čistog zraka, ili zbog tišine, ili zbog plavetnila neba. Što god da je bio razlog, bilo je zaista dobro.

Angelina Jolie

Foto: Lisa OConnor/Press Association/PIXSELL

Foto: Pixsell

– Volim kontrolirati situaciju i dominirati – izjavila je jednom prilikom Angelina. – To mi daje osjećaj sigurnosti.

Jada Pinkett Smith

Hollywoodska zvijezda nedavno je otkrila svoju tajnu: – Razmislite o mjestima izvan kuće na kojima bi bilo ugodno voditi ljubav. Ima li on možda svoj ured? Realizirajte svoje maštarije – budite njegova tajnica. Ili se zaustavite pokraj puta!

Cameron Diaz

Čemu ova glumica može zahvaliti za tako sjajno tijelo?

– Vjerujem da su u pitanju fizička aktivnost, zdrava prehrana, puno vode, puno smijeha i puno seksa. Seks nam je svima potreban. To je prirodno, zdravo i ono što svi rade!

Jessica Biel

Ona rado priča o stvarima koje je uzbuđuju u seksu, a posebno o pokazivanju naklonosti na javnim mjestima. – Kada vidim par koji se ljubi i mazi u javnosti, uvijek me ulovi želja i ja bih radila to isto –, kaže Jessica.

Mariah Carey

– Pomislila sam da bi bilo zaista posebno kad bismo pričekali da se prvo vjenčamo – prokomentirala je Mariah svoju odluku da apstinira od seksa prije braka s Nickom Cannonom. – Pokazalo se da smo bili u pravu.

>>Ovo su najgore stvari koje možete napraviti partneru u krevetu

>>Nakon ovoga svi će obožavati jutarnji seks

Komentara 3

PA
Paton
19:17 28.01.2015.

a ja volim kak se veli laprdat gluposti

M3
Miške 3
06:25 29.01.2015.

Niije lako biti urednik novina, kad nemaš vijesti. Što da onda radiš?

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
20:08 29.01.2015.

Ajmee koje tajneee. Kako ste ih samo otkrili? Šokantno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije