Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks liječi

Evo zašto je dobro nakon svađe završiti u ljubavnom klinču s partnerom

orgazam, seks
Foto: Thinkstock
24.02.2014.
u 12:40

Za vrijeme seksa parovi ne razmišljaju tko je bio u pravu već se fokusiraju samo na užitak.

Poznato je da je orgazam najlakši način da se oslobodite stresa pa ne čudi da se mnogi parovi nakon svađe redovito upuštaju u seks.

Kada se posvađate s nekim, nivo testosterona naglo skoči u vašem tijelu. Ovaj hormon odgovoran je i za seksualnu želju i libido, što znači da je sasvim prirodno nakon svađe imati želju za seksom i osloboditi se viška testosterona.

Za vrijeme seksa parovi ne razmišljaju tko je bio u pravu već se fokusiraju samo na užitak. Tada se oslobađa hormon koji stvara osjećaj euforije pa se tijekom seksa oslobađate i negativnih emocija.

Također, seks poslije svađe jača i povezanost između partnera te onaj osjećaj ljutnje koji je bio prisutan samo nekoliko minuta prije – nestaje.

No, to ne znači da morate namjerno isprovocirati svađu. Zapravo... tu i tamo to je ča i OK!

Foto: pixabay

>>Ugasila se vatra? Ovo je sedam namirnica koje će vam spasiti ljubavni život

>>Jesam li mu seksi? Devet znakova koji otkrivaju da vas želi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije