Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni horoskop

Evo koji će znak raditi pogreške u koracima, a koji ljubav treba potražiti na sportskim događanjima

Sretan par
Foto: Thinkstock
1/13
04.01.2016.
u 07:10

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: Jarac, Bik, Blizanac

OVAN

LJUBAV: Kad je o ljubavi riječ, okolnosti će biti dobre. Činit će vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama bit će jako raspoloženi za nježnosti. Neki će zajedno putovati.

KARIJERA: Iz visina tijekom ovog tjedna polako ćete se spuštati na zemlju. Bit će sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no on vam neće biti neugodan. Radit ćete dobro, a na radnom mjestu će vladati red, rad i disciplina

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite iskreni prema sebi.

OCJENA: LJ 5 K 4, Z 4 

BIK

LJUBAV: Većinu tjedna provest ćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvježiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šalu. Oni koji su još sami bit će otvoreni za nove ljude koje će rado prihvaćati.

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radite ima veće značenje nego što se to činilo na početku. To će vas motivirati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilika ne pojavljuje se često, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne rasipajte snagu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

BLIZANAC

LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mjesta bit će rijetko viđeni i doživljeni kao kod vas ovih dana. Netko će vas iritirati, ali nećete se dati isfrustrirati. Sjetit ćete se onih malih pažnji koje ljudima mnogo znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Pokazat će se da su vaši potezi doveli do novih financijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smjelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite strpljivi i ostanite mirni.

OCJENA: LJ 5 K 4, Z 4

RAK

LJUBAV: Vaši poznanici ili susjedi pozivat će vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama bit će opušteni i bezbrižni.

KARIJERA: Nećete zapostaviti ni jedan detalj. Vaša preciznost bit će pohvaljena. Ovih dana imat ćete priliku pokazati koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljat ćete o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite otvoreniji, pa će vas drugi podržati.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

LAV

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima bit će intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija s osobama suprotnog spola bit će kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama bit će otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se raznolike stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što vas pomalo brine, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, ali rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE & SAVJET: Obnovite svoj stari hobi.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

DJEVICA

LJUBAV: Prvi dio tjedna kao da će vas ljubav mimoilaziti, no od sredine tjedna neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kad ćete biti u prilici da reagirate na provokacije. Nemojte to činiti!

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Tko može, neka putuje. Tko još radi, vjerojatno će i dalje raditi revno, a neki će mijenjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržat će uz osmijeh.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno vam je više sna.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

VAGA

LJUBAV: Nalazite se u fazi bogatog obiteljskog života. Gotovo da neće biti važnijeg događaja u koji nećete uvući svoju obitelj. Kod nekih će to biti obitelj iz koje potječu. Oni u vezama gledat će kako povezati voljenu osobu sa spomenutim.

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto trebate žrtvovati ili da borbe za angažman budu takve da zapravo nećete biti sigurni isplati li se to. Ponovno provjerite zato svoje kriterije i ciljeve. Sve ovisi o tome što zapravo želite.

ZDRAVLJE & SAVJET: Bavite se sportom.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

ŠKORPION

LJUBAV: Bit ćete poduzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati ili natjecati. Doći će do izražaja vaš borbeni duh. S autoritetima trenutačno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima surađujete. Ne inzistirajte na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare. Izdržite!

ZDRAVLJE & SAVJET: Idite u teretanu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

STRIJELAC

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Netko vam je vjerojatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetite. Ako ste u vezi, vaš odnos bit će stabilan, a obje strane zadovoljne. 

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, postajat će sve jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koji se sada traže. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažirati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati surađivati.

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite strpljivi.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

JARAC

LJUBAV: Prvi dio tjedna donijet će lijepe ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje bit će manje, prilike za poznanstva počet će se prorjeđivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne trebate smanjivati svoje kriterije.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate jest dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. O vama hoćete li se okrenuti prema svjetlu ili tami.

KARIJERA: Činit će vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bit ćete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo utjecati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da biste to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Surađujte uz diplomaciju.

ZDRAVLJE & SAVJET: Izdržite.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

RIBE

LJUBAV: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, činit ćete pogreške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole ovisit će uspjeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pritom budite realni.

KARIJERA: Sve što je shematski sada vas sputava. Bit ćete u u poziciji da se trebate prilagođavati novim programima i to najčešće onima koje su smislili drugi. Nemojte divljati, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa drugo, sazret ćete još više.

ZDRAVLJE & SAVJET: Istražite svoje talente.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

>>Saznajte što vam zvijezde donose u sljedećoj godini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije