Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žene, ovo je za vas

Evo kako muškarci biraju koju će ženu odvesti pred oltar (i kako ga navesti na to)

Mladenka
Foto: Shutterstock
1/2
03.02.2017.
u 09:03

Ako u vašoj vezi postoji jaka "kemija" i imate odličan seksualni odnos, ono što je sigurno je to da će vas taj muškarac svakako pamtiti.

Postoje li znakovi koji će ženi otkriti je li ona ta koju će njen partner odvesti pred oltar ili ju ipak ne smatra "takvim materijalom"?

Ako u vašoj vezi postoji jaka "kemija" i imate odličan seksualni odnos, ono što je sigurno je to da će vas taj muškarac svakako pamtiti. Ali ono što će ga "zakačiti" da vas odabere za svoju životnu suputnicu, nije u spavaćoj sobi. 

"Oženit ćemo onu djevojku koja nas čini boljim muškarcima. Kada primijetimo da je naš auto uredniji, dom također. Kada počnemo brinuti da je i njen automobil čišći i da ima dovoljno goriva i kada počnemo brinuti kako se i ona osjeća, a ne gledamo samo kako izgleda, to su znakovi da idemo prema tom smjeru koji vodi u brak", pojasnili su muškarci na portalu YourTango

Kako doći do toga?

Prva i najvažnija stvar je da muškarac voli ženu koliko ona voli njega, ali ne više nego što ona voli samu sebe, pojašnjavaju. Neki to nazivaju samopuzdanjem, ali dublje je od toga. Žena je to koja je sretna s onim što ona je. Druga stvar jeu tome da ona dopusti da se ljubav dogodi i to ne zbog onoga što ona radi i koliko se trudi nego da bude zavoljena zbog onoga tko je ona. 

Takva žena neće imati ništa protiv da muškarac s kojim je u vezi provjeri i održava njen automobil, ne zbog toga što ona ne zna ili nešto slično tome, već zbog toga što se muškarac želi pobrinuti da je sigurna. 

"Znamo da možete same natočiti gorivo, oprati automobil i sl. Ali dopustite da to napravimo mi", poručuju i naglašavaju kako oni tako postaju bolji muškarci. Bolji  muškarci koji će takve žene koje ih čine boljima, učiniti svojim suprugama. 

Zvuči jednostavno, zar ne? 

>>Jeste li spremni za brak? Pročitajte ovo i doznajte...

Komentara 1

PU
Pulchrum
17:48 03.02.2017.

Dobar članak, puno istine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije