Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u svakoj kuhinji

Neočekivano jednostavno rješenje za erektilnu disfunkciju!

Seksi muškarac
Foto: Shutterstock
23.05.2015.
u 13:15

Znanstvenici Sveučilišta u Teksasu kažu da se ta količina unosi s dvije do tri šalice kave dnevno

Već dugo se govori o blagodatima kave i kofeina. Ovog puta tvrdi se da će muškarci koji popiju između 85 mg i 170 mg kofeina dnevno imaju čak 42 posto manje šanse da će ikad biti pogođeni erektilnom disfunkcijom, piše Mirror.

Znanstvenici Sveučilišta u Teksasu kažu da se ta količina unosi s dvije do tri šalice kave dnevno. Ovo je, dodaju znanstvenici, optimalna količina kave, i s njom ne treba pretjerivati. Objasnili su i kako kava pomaže opuštanju arterija spolovila čime se povećava protok krvi. Krv bolje cirkulira pa dolazi do erekcije.

Zaključak je ovo istraživanja koje je provedeno na 4000 ljudi. Promatrani su tijekom 24 sata te su proučavane njihove prehrambene navike te količine ispijene kave i čaja.

>>Češće mi dolaze muškarci, ali seks više muči žene

>>Traži pomoć kako bi se konačno riješio erektilne disfunkcije

Komentara 2

DU
Deleted user
12:40 24.05.2015.

Rješenje s kojim dobiješ erekciju ali i žučne kamence te žute zube.

DU
Deleted user
21:09 24.05.2015.

Beš ti bijele zube ako ne možeš..... :p

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije