Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Dvije žene ili žena s muškarcem? Evo tko se bolje provodi u krevetu

Lezbijke
Foto: Shutterstock
12.09.2014.
u 08:34

Prema posljednjem istraživanju, po pitanju orgazma najgore prolaze heteroseksualne žene

Kad se postavi pitanje tko najmanje uživa u seksu, čini se da odgovor upućuje na heteroseksualne žene.

Kinsey istraživanje pokazalo je da se u krevetu od njih bolje provode lezbijski parovi, ali i muškarci neovisno o spolnoj orijentaciji. Oni  češće dolaze do - orgazma.

Studija je provedena nad 2850 ispitanika koji su morali odgovoriti koliko često dolaze do vrhunca sa svojim partnerom. Kod muškaraca je rezultat 85,1 posto, a kod žena 62,9 posto, piše Daily Mail.

U odnosu gay i straight muškarci razlika je bila minimalna, jedan posto no kod lezbijskih i heteroseksualnih parova razlika je bila mnogo veća. Žene koje vole muškarce orgazam doživljavaju u  61,6 postoslučajeva, a one koje vole žene do vrhunca dolaze u postotku od  74.7 posto.

Istraživači zaključuju kako je razlika u tome što heteroseksualni partneri seks svedu na sam snošaj i ne pridaju previše pažnje stimuliranju klitorisa.

Stručnjakinja za pitanja seksa Tracy Cox ima par savjeta koji bi razliku u brojkama trebale svesti na minimum, odnosno omogućiti i ženama u heteroseksualnim vezama da što češće dožive vrhunac.

  • Snošaj ne smije biti glavni događaj večeri. Nije sve u penetraciji
  • Ne žurite se. Ženama treba duže da ožive orgazam.
  • Ne budite lijeni. Lezbijke ne mare za to tko daje, a tko pruža pa se povedite za njihovim primjerom
  • Seks nema početak, sredinu i kraj. Zapamtite da žena može imati bezbroj orgazama tijekom odnosa koji može potrajati dok god vam je milo.
  • Usredotočite se na predigru.

>>Žene savjetuju muškarcima: Ovo je 15 načina da nas izludite

>>Evo što žene kažu, a što zaista misle!

Komentara 8

Avatar kjelas1
kjelas1
08:52 12.09.2014.

Kinsey je pedofil!

SP
Spezispezi
09:06 12.09.2014.

Na kolikom broju djece je ovo istraživanje rađeno ?!

LU
Lujo123
09:43 12.09.2014.

Još jedan propagandni plaćeni članak LGBT zajednice u VL. Jadno VL, jadno! A i Kinsey istraživanje vam je jak argument. Pa i vrapci na grani danas znadu tko stoji iza Kinsey-a. VL na niskim ste granama!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije