Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Jako se veseli'

Djevojčica (9) prijavila se za posao u Googleu, evo što su joj odgovorili!

Foto: Twitter/Andy Bridgewater
1/3
17.02.2017.
u 09:15

Bridgewater kaže da nema poznanstva u Google, a da njegova cijela obitelj nikada nije bila u Kaliforniji

Chloe Bridgewater (7) nakon razgovora s ocem o karijeri odlučila se prijaviti za posao i to u kompaniji Google. Umjesto generičkog odgovora tvrtke, djevojčici je samo nekoliko dana kasnije pismo uputio Sundar Pichai, glavni izvršni direktor Googlea.

- Veselimo se primiti tvoju prijavu za posao kad završiš obrazovanje. Možeš postići sve što si zaželiš - potaknuo je Pichai djevojčicu i dodao da nastavi učiti o kompjuterima, robotima i tehnologiji, kako piše Mashable.

Priču o pozadini Googlea objasnio joj je je otac Andy Bridgewater. - Rekao sam joj da bi Google bio dobro mjesto za raditi. Pokazao sam joj slike ureda i sve sjajne stvari koje rade - rekao je. Chloe se odmah zaljubila u kampove u Silicijskoj dolini i u svu ostalu ponudu.

Otac joj je zatim savjetovao da pošalje prijavu za posao tvrtki. U njoj je Chloe bila vrlo otvorena. - Zapravo ne znam što je prijava za posao, ali otac mi je rekao da će pismo biti dovoljno. Učitelji kažu mojim roditeljima da sam dobra na nastavi, u pisanju, čitanju te računanju. Otac mi je poklonio igru u kojoj moram pomicati robota niz kvadratiće, rekao je da će mi to pomoći da naučim raditi s kompjuterima - napisala je 9-godišnjakinja.

Bridgewater kaže da nema poznanstva u Google, a da njegova cijela obitelj nikada nije bila u Kaliforniji. Doduše, pismo djevojčice objavio je na Twitteru, a podijeljeno je više od 94 tisuće puta. 

Chloe je vrlo uzbuđena zbog svega i osjeća se potaknuto da se više trudi. - Nisam mogao ni zamisliti da ćemo dobiti ovoliko pažnje - zaključuje otac.

>> Može se i 'obrnuto': Vratila se iz Njemačke i u Hrvatskoj ostvarila svoj poduzetnički san

Komentara 1

KT
komen_tar
11:27 17.02.2017.

jel joj onda 7 ili 9 godina, dogovorite se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije