Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mislite da vas ne voli?

Dajte ono što želite dobiti od partnera!

ljubavni par
Foto: Thinkstock
19.04.2014.
u 13:30

Ljubav je stanje, a ne nagrada koju dajemo nekome tko je ispunio naša očekivanja. Ljubavlju u biti nagrađujemo sebe...

Ljubav je stanje, a ne nagrada koju dajemo nekome tko je ispunio naša očekivanja. Ljubavlju u biti nagrađujemo sebe. Voljeno biće je u funkciji našeg osjećaja ljubavi i ne trebamo stalno odmjeravati količinu emocija koje mu upućujemo, uspoređujući ih s njegovim osjećajima.

Vi ćete izražavati ljubav samim tim što volite i tako ćete “otopiti led” ukoliko niste led” ukoliko niste bili zadovoljni količinom ljubavi koju ste dobivali. Ne možete moljakati nekoga da vam pruži ljubav, to je potpuno pogrešno i izaziva suprotnu reakciju od onoga što vi želite. Ne moramo se osjećati loše, ali možemo pokazati i dati partneru ono što i mi želimo dobiti od njega. Ako ni nakon toga se ne osjećate voljeno, možda je jednostavno vrijeme da krenete dalje.

Foto: pixabay

>>Biste li stavili ruku u vatru da je ON pravi za vas?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije