Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapalite plahte

Čitajte i znojite se: Tri recepta za super vrući seks

Seks, žena, muškarac
Foto: Thinkstock
10.02.2014.
u 21:50

Žene koje tri puta tjedno vježbaju češće vode ljubav, brže se uzbude i dožive više orgazama od žena koje se ne rekreiraju

Želite li seks od kojeg ćete se oboje raspametiti?

Ništa lakše uz ove trikove. Jednostavno, a pali!

1. Znojite se zajedno!

Žene koje tri puta tjedno vježbaju češće vode ljubav, brže se uzbude i dožive više orgazama od žena koje se ne rekreiraju. Predlažemo vam da vježbate kod kuće, u društvu partnera – znanstveno je dokazano da feromoni iz muškog znoja stimuliraju libido u žena.

2. Čitajte prije spavanja!

Žene koje redovito čitaju romantično štivo 74 posto češće vode ljubav s partnerom nego one koje ne čitaju prije spavanja. Znanstvenici vjeruju da je to posljedica fantazija koje žena stvara inspirirana izmišljenim avanturama glavne junakinje ljubavnog romana.

3. Izađite sami!

Ako želite biti privlačniji svom partneru, onda izađite bez njega! Psiholozi su ustanovili nešto što je na prvi pogled nelogično: što manje vremena žena provodi s partnerom poslije seksa, za njega je poželjnija i atraktivnija!

>>Jesam li mu seksi? Devet znakova koji otkrivaju da vas želi

>>Dodiri koji izluđuju žene: Saznajte gdje zapravo žele da ih dirate!

Foto: pixabay

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije