Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usudite se provjeriti

Ova tehnika dovest će do orgazma baš svaku ženu!

Seksi seks
Foto: Thinkstock
22.04.2014.
u 21:00

Krajem devedesetih godina jedan američki psihoterapeut i seksolog objavio je da je pronašao novi način vođenja ljubavi u kojem je ženama zajamčen orgazam

Tehnika koitalne spone smatra se odavno najboljom pozom svih vremena za stimulaciju klitorisa tijekom seksualnog odnosa.

Krajem devedesetih godina jedan američki psihoterapeut i seksolog objavio je da je pronašao novi način vođenja ljubavi u kojem je ženama zajamčen orgazam.

Partner počinje odnos u misionarskoj pozi u punoj penetraciji. Potom se treba pomaknuti prema gore, prema uzglavlju kreveta. Njegova zdjelica treba biti direktno iznad vaše zdjelice, s vrhom penisa u vagini. Partnerove noge su ispružene i spojene, a vi trebate nogama obuhvatiti njegova bedra.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Zatim partner provlači ruke ispod vaših pazuha i obuhvaća vaša ramena, tako da su vam glave tik jedna uz drugu. Zaboravite na energičnu penetraciju, ovo je sporo, ritmično njihanje bokovima. Potpuna penetracija je nemoguća pa se više fokusirajte na eksternu, a ne na internu stimulaciju.

>>Što učiniti kad vam on ne želi pružiti oralni seks, ali ga sam želi?

>>Neobuzdani seks, strasti u vlaku... Iznenadite svog muškarca

Komentara 5

DU
Deleted user
09:17 23.04.2014.

ovakve gluparije objavljujes kad hoces biti slican jutarnjem

BA
Banirat
08:55 23.04.2014.

Gluposti, svaka osoba je razlicita, nekima ne treba nista specijalno da dozive orgazam za 30 sekundi.

Avatar George Bailey
George Bailey
11:23 23.04.2014.

Večernji, nemojte se sramotiti ovakvim tekstovima. Ovo je ispod vaše razine, ne želimo čitati ovakve gluposti na vašem portalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije