Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTO?

Australka se udala u Hrvatskoj pa na medeni mjesec otišla – sama!

Mladenka
Foto: Shutterstock
09.12.2016.
u 20:38

Naposljetku, nakon 13 zajedničkih godina, što znači nekoliko mjeseci odvojenosti?

Medeni mjesec vrijeme je kada novopečeni supružnici jačaju svoju vezu i provode kvalitetno vrijeme jedno s drugim... No ta definicija nije se dojmila Stephanie Allison koja je nakon uplovljavanja u bračnu luku odlučila kako je vrijeme za rast, njezin osobni.

– Morala sam to učiniti, započinje Allison svoju priču koju prenosi Telegraph.

– I prije vjenčanja sinula mi je ideja i mislila sam kako se mom partneru neće svidjeti, a tada mi je rekao kako je to i sam htio predložiti!

I tako je plan rođen. Poslije vjenčanja u Hrvatskoj, Stephanie i njezin muž Doug odlučili su provesti neko vrijeme odvojeni. On se vratio na svoj posao u Sydneyu, a ona je nastavila putovanje i posjete obitelji i rodbini u Francuskoj i Engleskoj.

– Putovati sama bilo je nešto čega sam se uvijek bojala, ali morala sam to napraviti – kaže Stephanie i dodaje kako su upravo tom odlukom pokazali koliko je čvrsta njihova veza.

Stephanien "solo medeni mjesec" pružio joj je upravo ono što je dugo vremena tražila: mjesto za individualni rast, potragu za sobom i nova iskustva, a prema njezinim dojmovima dobila je to i mnogo više, unatoč skeptičnim pogledima.

– Nikada nisam imala vremena upoznati sebe kao osobu. Bilo je to zanimljivo iskustvo i definitivno smatram kako sam upoznala samu sebe na jako dubokoj razini.

Naposljetku, nakon 13 zajedničkih godina, što znači nekoliko mjeseci odvojenosti?

Ipak, nije se svima svidjelo njezino iskustvo, a naišla je i na mnogo negativnih komentara na društvenim mrežama. Srećom, tvrdi Stephanie, nije ih uzela k srcu jer ljudi često skaču na prvu loptu i stvore krivu sliku o njezinoj vezi. A kad je na svom putovanju srela još nekog poput sebe, rado su podijelile smiješne reakcije okoline na taj neuobičajen mjesec za parove u kojem samostalno putuju.

A nedostaju li jedno drugome? – Da i ne – odgovara Allison.

– Definitivno je bilo trenutaka kada mi je jako nedostajao, ali također je bilo trenutaka kada uopće nismo nedostajali jedno drugome. Bilo je lijepo imati malo vremena za sebe, ali trenutačno, sada kada se približava kraj putovanja, ne mogu dočekati biti ponovno u njegovu zagrljaju.

>> Tropski otoci okruženi koraljnim grebenima ili Karipsko more?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije