Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dužina je (ne)bitna

Tko ima najvećeg u Europi? Rezultati bi vas mogli iznenaditi

muškarac,ručnik
Foto: Thinkstock
1/3
30.07.2014.
u 10:23

Mnogi se muškarci svjesno ili nesvjesno definiraju kroz dužinu spolnog organa i to se nije promijenilo od antičkih vremena do danas

Dužina je bitna – kažu jedni, dužina uopće nije bitna – kontriraju drugi.

Dužina muškog spolnog organa igra važnu ulogu u percipiranju muškosti i samopouzdanju čovjeka od pamtivijeka. Mnogi se muškarci svjesno ili nesvjesno definiraju kroz dužinu ili oblik svoga penisa. Dužina, debljina i izgled iznimno su važne značajke za većinu muškaraca. To se nije promijenilo još od antičkih vremena pa sve do danas: čak je bog Prijap predstavljen s velikim uspravnim penisom.

Ugledni njemački tjednik Focus predstavio je novu studiju njemačke organizacije Pro Familia o dužini penisa u Europi koja se bazira na podacima Svjetske zdravstvene organizacije. Po tim podacima prosječna dužina penisa u erektivnom stanju u Europi iznosi 14,5 centimetara.

Foto: VLm

Najobdareniji su Bosanci i Hercegovci s prosječnom dužinom od 15,65 cm ispred Gruzijaca sa 15,61 cm i Nizozemaca (15,60 cm).

Pri vrhu su i Hrvati s prosječnom dužinom od 14,77 cm. Najkraći spolni organ imaju Talijani (12,5 cm) i Grci (12,18 cm).

>> Studija o veličini penisa koja govori o tome što zaista žene žele u krevetu

>> Gola istina: Ovo su najčešći mitovi o muškom spolovilu

>>Studija o veličini penisa koja govori o tome što zaista žene žele u krevetu

Komentara 79

Avatar Idler 3
Idler 3
10:31 30.07.2014.

Po stručnoj spremi i IQ-u tablica nam zgleda slično....sam naopak >;-((

Avatar dras32
dras32
10:39 30.07.2014.

A to je netko mijerio sublerom i centimetrom ili se ispitanik sam pihvalio sa cim raspolaze? Mozda su bisanci prvi u europi kad je hvalisanje u pitanju,pa i mi smo kako tekst kaze,pri vrhu. Hvalit se i kad nemas sa cime.

Avatar butcher
butcher
12:12 30.07.2014.

Imamo takvog kakvoga nam je Bog dao i treba se njime sluziti dok mu traje radni vijek ))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije