Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznali...

Ovo su tajne koje muškarci nikada neće otkriti svojim partnericama

Muškarci pod stresom
Foto: Thinkstock
1/3
18.08.2016.
u 08:12

Muškarci su poznati po tome da mnogo toga smatraju nevažnim pa neke informacije jednostavno zadrže za sebe ili ih dijele sa svojim prijateljima. Ali svojim partnericama će itekako nešto prešutjeti...

Svi imaju neke tajne, pa čak i partneri koji si govore gotovo sve. Gotovo...

Muškarci su poznati po tome da mnogo toga smatraju nevažnim pa neke informacije jednostavno zadrže za sebe ili ih dijele sa svojim prijateljima. Ali posebno će paziti da svojim partnericama nešto ne otkriju...

Ovo...

Mojim prijateljima nije draga...

Ako prijatelji ne odobravaju vaš izbor partnera ili partnerice, ta veza može biti na vrlo klimavim nogama. Rijetko koji muškarac će svojoj izabranici priznati da njegovim prijateljima "nije sjela". 

– Moje društvo nije voljelo moju novu djevojku. Ona se jako trudila da bi se pokazala u najboljem izdanu i mislim da je upravo taj pretjerani trud i to što nije bila svoja utjecalo na to da je mnogi nisu prihvaćali. Kako je vrijeme prolazilo, opustila i se pokazala tko je i što je i sada je ravnopravna članica društva. Ipak, nikada joj nisam rekao kakva je bila situacija niti ću. Iskreno, ne vidim dobar razlog zašto bi joj to rekao – otkrio je Kyle R. za portal Women`s Health. 

Bila mi je rezervni izbor...

Joel B. muškarac je koji je za portal otkrio da je njegova sadašnja djevojka zapravo bila njegov drugi izbor. Pronašao ju je putem aplikacije za upoznavanje partnera, a na prvi spoj s njom je otišao nakon što je "odradio" prvi dogovoreni spoj s drugom djevojkom. – Imam osjećaj da bih joj trebao priznati istinu, ali to zaista, zaista ne želim učiniti.

Radije se povjerim mami nego svojoj ženi...

Puno se puta dogodilo kada mi je trebao razgovor, a da sam radije o tome što me muči razgovarao sa svojom majkom nego sa suprugom, priznao je Erick H. – Ne želim joj to priznati jer bi ju to jako povrijedilo.

Ne volim kako kuha...

– Moja žena je užasna kuharica. Zajedno smo 12 godina i to joj nikada nisam rekao. Zašto? Pa zato što ako nije ukusno i fino, ne znači da nije jestivo. Jeo sam i gore. Uostalom, lijepo je kada se netko trudi bez obzira na rezultat i želi s tobom nešto podijeliti. Mislim da joj je čudno što se često nudim da ću ja kuhati ili vjerojatno misli da zaista obožavam kuhati. Više nego što zaista volim. Postoji mogućnost i da je moje kuhanje užasno, a ona, s druge strane, šuti kako ne bi mene povrijedila. I tako jedemo užasnu hranu. To je u neku ruku baš slatko, zar ne? – rekao je Andrew C. 

>>Muškarci otkrili što im je odbojno kod žena i poručuju: Nemojte to raditi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije