Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'razotkrivene'

Evo što žene prvo primijete na muškarcu

Muškarac
Foto: Thinkstock
1/6
22.07.2016.
u 12:16

Posebnom tehnologijom pratili su kretanje očiju, a ekipa s Men`s Healtha tražila je oko stotinu žena da se izjasni o tome na što im prvo padne pogled

Što žene prvo primijete na muškarcu, pitanje je koje je zanimalo i stručnjake pa su odlučili provesti istraživanje.

Posebnom tehnologijom pratili su kretanje očiju, a ekipa s Men`s Healtha tražila je oko stotinu žena da se izjasni o tome na što im prvo padne pogled.

Na plaži će žena prvo pogledati muškarčev trbuh, zatim lice pa bicepse i ramena. 

Na cesti, u prolazu, žena će prvo pogledati u muškarčeve oči, zatim osmjeh te odmjeriti visinu. Pogled im zatim pada na muškarčeve ruke te na kompletan izgled. 

Ali ono što je najvažnije kod muškarca, a što žena svakako primjećuje, jest doza samopouzdanja. To čini muškarca posebno privlačnim  i atraktivnim, bez obzira na ostale detalje. 

>>On je 'buljio' u mobitel, ona u njega, a njihova fotografija završila je na internetu. Ono što je uslijedilo postalo je pravi hit

 

Komentara 4

SE
sestrićna
12:59 22.07.2016.

zadnje u što bulje je novčanik .)

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
12:30 22.07.2016.

Nakon svega toga odvede ga do prvog javnog wc-a na mjerenje ćune i samo ako je ona zadovoljavajuče veličine pa i debljine ima smisla daljnje upoznavanje. Naravno i debljinu novčanika izmjeri al neprimjetno.

Avatar krcedolac
krcedolac
16:50 22.07.2016.

Trbuha nemam....jedino grbu na leđima imam, što ne bi trebao biti značajniji vizualni defekt...tako bar kaže moja mama...djevojke gdje ste?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije