Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Testirala dečka

Atraktivna Latina testirala vjernost dečka: Upucavala mu se plavuša, a ona je gledala...

Foto: Youtube Screenshot
1/7
18.09.2016.
u 18:50

Neki partneri zaista idu u ekstreme kako bi opovrgnuli svoje sumnje

Atraktivna Latina odlučila je testirati vjernost svoga dečka. Angažirala je plavušu koja bi se upucavala njenom dečku dok ih ona promatra.

Plavuša je počela flertati s markantnim bivšim vojnikom. Pozvala ga je van, udijelila mu komplimente vezane za izgled. Čak i kada je saznala da je mladić zauzet, nije posustala.

- Djevojka ti nije ovdje. Nikada nisi bio s nekim drugim dok si u vezi? Dečko me vara već dva mjeseca i želim mu se osvetiti- rekla mu je plavuša. 

Na što je mladić odgovorio da mu je cura vatrena Latina i da će je istući kada stigne. Zgodna Latinka odmah se ushićeno počela veseliti i uzvikivati "To, prošao je!".

Izgleda da neki partneri zaista idu u ekstreme kako bi opovrgnuli neke svoje sumnje.

 

>> Vratila se kući iz noćne pa se šokirala kad je vidjela s kim joj muž gol leži na krevetu

Ključne riječi

Komentara 1

CV
cvisic
15:33 19.09.2016.

dobro ga na kraju nije još zajašila od sreće.. pa bi bilo tko koga vara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije