Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Ako želite sretnu vezu, evo kakvu ženu biste trebali izbjegavati

Žena
Foto: Shutterstok
1/3
30.03.2017.
u 09:27

Pokazalo se da atraktivnije osobe imaju kraće veze, posebice je to vidljivo kad je riječ o poznatim osobama.

Godine 1963. Jimmy Soul pjevao je “If you wanna be happy for the rest of your life / never make a pretty woman your wife", u prijevodu "Ako želiš biti sretan do kraja života, nemoj se oženiti lijepom ženom".

Psihologinja Christine Ma-Kellams sa Sveučilišta California, Santa Cruz, nedavno je objavila studiju koja je obuhvatila četiri eksperimenta, a rezultati su objavljeni u časopisu Personal Relationships.

Pokazalo se da atraktivnije osobe imaju kraće veze, a posebice je to vidljivo kad je riječ o poznatim osobama.

“Mislim da je privlačnost dobra zbog toga što osoba može birati svog partnera, no to lako može ugroziti postojeću vezu, kaže Ma-Kellams.

Atraktivne osobe dobro kotiraju "na tržištu" i imaju veći izbor, što itekako utječe na dužinu i stabilnost veze.

Ako se ne smatrate izrazito poželjnom i privlačnom osobom, veća je vjerojatnost da ćete dosta energije usmjeriti na stvaranje kvalitetne postojeće veze, a ne na traženje idealnog partnera.

Atraktivne osobe češće će se pitati jesu li mogle izabrati nekog boljeg partnera. One znaju da imaju mogućnost izbora.

>>Doznajte koji se horoskopski znakovi savršeno slažu za odličan seks

Komentara 7

GU
Gunny01
10:01 30.03.2017.

Odličan savjet... ako želiš sretnu vezu, oženi se za Anku Mrak-Taritaš.

KU
kupatilo
10:18 30.03.2017.

Gunny01 ovome iskreno nasmijalo i jako duhovito al pozitiva.U pravu su i misljenja iz clanka jer ljepse osobe uvjek traze vise i brzo dođe do kraja jer nisu ni pretjerano vjerne.Mnogi im se izbori nude i rijetki ih i neiskoriste i onda tu nema stabilne veze kao u manje atraktivnih osoba.Onesu zadovoljne stim da budu voljene i da vole a atraktivne zene pogotovo su izlozene svakakvim ponudama a iste pocrsto i prihvate jer previse ih je dabi bas svakoj odoljele a kad jednom krene onda to traje cijeli zivot.Svako voli lijepu zenu kraj sebe al to uglavnom donosi probleme.Od ljubomore do nevjere i nakraju nemogucnosti ispunjenja zelja tim zenama a one stalno zele nesto novo.Volim ija lijepe zene al samo za kratko.

AU
austrougarskigeneral
10:31 30.03.2017.

da onda bi po njima nitko ne bi trebao naći lijepu ženu svatko bira onakvu kakvu želi ,ok nije sve u ljepoti ali opet svatko se zaljubi i lijepu ženu i normalno da ako mu se svidi da će je oženiti i da će biti skupa.varanja su uvijek moguća,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije