Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za vatru u krevetu

Ako je ovakav u seksu, vaša veza ima budućnost! Znatiželjni?

seks
Foto: Thinkstock
1/2
13.04.2014.
u 21:00

U slučaju da on inicira intiman razgovor - ne samo “dirty talk”, već pokaže pravi interes za vaše želje - to je jedan od dobrih znakova.

Ako možete s njim pričati (i to i demonstrirati!) o svojim najluđim maštarijama, onda je to znak da ova veza ima zdrave osnove i budućnost.

Dakle, dovoljno ste sigurni i slobodni da otvoreno pričate o smjelim maštarijama i fetišima (ipak, ostavite one najekstremnije za kasnije!). U slučaju da on inicira intiman razgovor - ne samo “dirty talk”, već pokaže pravi interes za vaše želje - to je također dobar znak. Osim toga, ako iskreno iznosi svoje maštarije, ali i sumnje i nesigurnosti, to ne znači samo da vam vjeruje, već i da je dovoljno seksualno sazrio i da ne glumi nekog drugog. Da, to je uvijek dobar znak!

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Uzajamna zainteresiranost je naravno najbitniji faktor. No, ona toliko polako opada da nismo ni svjesni kada se nađemo u situaciji koja više nije zadovoljavajuća. Jeste li ikada vodili ljubav s nekim za koga niste bili sigurni da je “prisutan” - ili, još gore, koji je zaspao usred ”posla”?

Ključna stvar za dobru povezanost nije samo u seksu. U pitanju su pogledi, kontakt očima, razgovor prije i nakon seksa, stvarna međusobna zainteresiranost i povezanost. Ako mu vi šapućete “vruće” riječi u uho, dok on jednim okom gleda prijenos nogometne utakmice, tu se nema što reći: on nije usredotočen niti na vas, niti na vaše osjećaje.

>>Znate li gdje su ženama najosjetljivije točke?

>>Stavite užitak nastranu, evo zašto je seks toliko važan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije