Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Testirajte odnos

Ovih 8 znakova ukazuju da će vaša veza s partnerom potrajati

ljubav, seks, kupanje
Foto: Thinkstock
1/5
29.11.2015.
u 11:30

Ako se vi i vaš partner pronalazite u ovih 8 znakova, vaša veza je čvrsta i stabilna, a pred vama je vrlo vjerojatno dug zajednički život

Zaljubiti se u nekoga vrlo je jednostavno, no ostati s tom osobom u dugoročnom odnosu težak je zadatak pogotovo kada su izgledi za vaš opstanak protiv vas. Iako bi svi htjeli biti sigurni da će s partnerom u kojeg se zaljube na prvi pogled ostati cijeli život, mnogi su ipak svjesni da većina odnosa u koje ulaze neće rezultirati dugoročnom vezom.

Bračna terapeutkinja Hellen Chen tvrdi da 85% veza završi prekidom dok samo 15% završi brakom. No čak i oni koji završe u braku imaju velike izglede da će njihov brak završiti razvodom.

Iako ne postoje znanstveni dokazi koji ukazuju da će vaša veza potrajati i da je upravo vaš partner 'onaj pravi' postoje neki znakovi na temelju kojih se može predvidjeti da će vaš odnos potrajati i da uz sebe imate pravu osobu.

Ako se vi i vaš partner pronalazite u ovih 8 znakova, vaša veza je čvrsta i stabilna, a pred vama je vrlo vjerojatno dug zajednički život.

1. Volite svog partnera

Ovo je jedan od najlakših načina kojim možete primijetiti jeste li u pravoj vezi. Znate da istinski volite svog partnera

2. Spremni ste riskirati slomljeno srce

Kad nekog stvarno volite izlažete se velikom riziku. U vezi se potpuno otvarate prema svom partneru, pokazujete mu sve svoje vrline, mane, ali i ranjivost. Znate da svoje srce stavljate na rizik i s tim se dobro nosite.

3. Svom partneru možete reći baš sve

Ako vas nešto muči možete mu se povjeriti bez straha od mogućih posljedica.
Osim toga ne postoji tema o kojoj ne možete razgovarati jer želite biti otvoreni i iskreni jedno prema drugome o svemu. Tajne mogu ugroziti vaš odnos i toga ste svjesni.

4. Vaš partner vas podržava u svim vašim snovima

Bez obzira koliko su besmisleni i glupi vaši snovi, on će uvijek biti uz vas pružajući vam podršku. Jednaku podršku i ohrabrenje i vi dajete vašem partneru u nastojanju da ostvari svoje snove.

5. Često raspravljate

Iako se ovo na prvi pogled čini negativno, rasprave su znak da je vaša veza na pravom putu. Jedna studija o bračnim parovima došla je do otkrića da čak 44% parova vjeruje da svađe pomažu kod održavanja otvorene komunikacije s partnerom. Rješavanje problema kroz konstruktivne rasprave smanjuje stres u vezi.

Foto: Tyre Extinguishers

6. Niste izgubili sami sebe

Ponekad ljudi kad ulaze u vezu postanu toliko zaneseni svojim partnerom da izgube iz vida svoju obitelj, prijatelje, ali i sebe samoga. Njihovi životi postaju ovisni o partneru, a to nikako nije zdravo. U vezi trebate znati zadržati odnos s partnerom i istovremeno održavati veze sa svim osobama koje su vam važne izvan vašeg odnosa.

7. Osjećate se kao druga osoba

Osjećate da ste bolji čovjek. Vaš partner čini vas boljom osobom, a i vi izvlačite ono najbolje iz njega. Ponosni ste što uz sebe imate takvu osobu i osjećate se sigurno u vašoj vezi.

8. Poštujete osobe koje su bliske vašoj partnerici i ona poštuje vaše

Želite upoznati njezinu obitelj, prijatelje i sve osobe koje su važne u njenom životu. Ne osjećate se ugroženo u tom odnosu i osjećate se sretno što osobe bliske svojoj partnerici ili partneru prihvaćate raširenih ruku, bez imalo ljubomore.

>>5 stvari koje žene kriju od svojih muževa

>>Ovo je riječ koja može spasiti vašu vezu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije