Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znamo...

8 urnebesnih razloga zašto je dobro biti u vezi s visokim muškarcem

Visoki muškarac
Foto: Youtube
1/4
17.03.2015.
u 09:19

Ako vas muči da je vaš izabranik "nebu pod oblake" i da s njim izgledate nesrazmjerno, vrijeme je da nabacite širok osmijeh na lice jer imate jako mnogo razloga za to.

Centimetri su ovoga puta u prvom planu.

Ako vas muči da je vaš izabranik "nebu pod oblake" i da s njim izgledate nesrazmjerno, vrijeme je da nabacite širok osmijeh na lice jer imate jako mnogo razloga za to.

Osim činjenice da vam može dohvatiti sve što vi ne možete, postoje i druge prednosti kada pored sebe imate visokog muškarca.

1. Uz njega se osjećate kao Zvončica

On je zasigurno nježan div. Iako teško pronalazi traperice koje mu odgovaraju, jedno je sigurno: osjećate se kao da vi možete stati u njegov džep. Baš poput umiljate vile Zvončice.

2. Možete nositi štikle od 12 centimetara i ne brinuti se

Koje god štikle izaberete za večernji izlazak, ne morate se brinuti da ćete ga nadvisiti.

3. Zbog njega imate više mjesta u zrakoplovu

Kada putujete s njim, on bira mjesta u srednjem dijelu zrakoplova ili pored izlaza u slučaju opasnosti gdje ima dovoljno prostora za njegove duge noge. I više komfora za vas.

4. Spavanje kod njega je druga dimenzija

Volite prespavati kod njega jer jedno je sigurno: On ima veći krevet od vašeg i vi imate dovoljno prostora da se u njemu smjestite kako god vam odgovara i da se bez ikakvog problema ujutro rastegnete bez ustajanja. Kao da radite anđele na snijegu.

5. Imate visokog dečka? Imate tjelohranitelja

Može on biti sasvim nježni "div", romantičan i potpuno protivan bilo kojoj vrsti agresije. Ali kada ste s njim u društvu, gotovo sigurno se nikada nećete naći u nekoj nezgodnoj situaciji ili izvrgnuti lošim pokušajima nabacivanja drugih muškaraca.

6. Prljavi ples

Zasigurno znate napamet onu scenu iz Prljavog plesa (1987.) kada je danas 54-godišnja Jennifer Grey "poletjela" prema (pokojnom) Patricku Swayzeu, a on ju je s lakoćom podignuo na svoje kukove i zavrtio. To i vi možete pokušati bez straha sa svojim visokim dečkom.

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

7. On je visok, a vi imate bolju liniju

Sigurno se pitate kakve to sad ima veze jedno s drugim. Jednostavno je. Zamislite samo koliko ste puta u zadnjih šest mjeseci morali stati na prste zbog njega i zadržati se u tom položaju barem nekoliko sekundi? U tom položaju rade mnogi mišići na vašem tijelu, a stražnjica i mišići nogu postaju sve čvršći.

8. Ne možete ga izgubiti

Gdje god da odete, na koncert ili neka događanja gdje vas u trenu može okružiti mnoštvo ljudi, možete biti mirni jer ćete ga i u najvećoj gužvi uvijek imati na vidiku.

>>Evo zašto ćete kod muškaraca prije vidjeti 'pločice na trbuhu' nego kod žena

>>Muškarci otkrili tajnu- evo što zaista traže u ženama!

Komentara 17

GE
geler203
17:33 17.03.2015.

Izvrstan opis medvjeda poput mene. Samo u mom slučaju iako mi je žena manja ona brani mene. Crni pojas je crni pojas i dalje šutim.

MI
mica1111
09:56 17.03.2015.

...moj je niži malo od mene,pa se opet osjećam zaštićeno..:)

AC
acer7
10:40 17.03.2015.

nema do zlatne sredine i normalno visokog muškaraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije