Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suptilni znakovi

7 znakova da ste uspjeli 'zarobiti' njezino srce

Par
Foto: Thinkstock
1/2
07.08.2014.
u 07:12

Svi znakovi koje žene pokazuju su očiti, ali vrlo suptilni.

Nije nepoznanica da se često kaže kako je razumjeti žene ravno nemogućoj misiji.

Ipak, svi znakovi koje žene pokazuju su očiti, ali vrlo suptilni. TOI donosi popis znakova po kojima možete prepoznati da ste uspjeli "zarobiti" njezino srce...

1. Ništa nije važnije od tebe

Na sve vaše poruke, mailove, chatove odgovorit će gotovo odmah ili u vremenskom roku kraćem od sat vremena nakon što ste joj uputili poruku.

2. Netko kao ti

Njezina definicija Gospodina Savršenog je vrlo slična vašem opisu i vrlo često će reći da ste upravo vi ono sve što je oduvijek tražila kod muškarca.

3. Njezine prijateljice su i vaše

Kada je ona zaljubljena preko ušiju, to znaju i njezine prijateljice. Često slušaju o vama samo riječi hvale. Njezine prijateljice povezat će se s vama preko društvenih mreža, imati vaš broj mobitela, ali nikada neće pričati s vama dulje od 5 minuta.

4. Blizu uz vas

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Bez obzira na to sjedite li negdje vani u restoranu, kafiću, klubu ili samo šetate ulicom, ona će se uvijek priljubiti uz vas koliko god može.

5. Uvijek je tu za vas

Ona će u trenu ostaviti sve svoje obveze da bi bila uz vas kada vam je to potrebno. Bez obzira na to koje je doba dana ili noći, jeste li trijezni ili pijani, kada je nazovete uvijek će se javiti i razgovarati s vama.

6. Sve mora biti savršeno

Ona će se potruditi da prije sastanka s vama izgleda savršeno. Pripremat će se duže i temeljitije, pazit će na svaku sitnicu i pojavit će se pet minuta prije dogovorenog vremena.

7. Ima svoje ljubomorne trenutke

Ako joj kažete kako je neka djevojka lijepa, osjetit ćete promjenu tona u njezinu glasu. Zatim će provesti sljedećih sat vremena nabrajajući sve ono negativno što može (i ne može) naći kod nje.

>>Sanjate bivšeg ili bivšu? Evo što to može značiti

>>Ljubavni savjeti jednog konobara za uspješan prvi spoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije