Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hmmm

5 stvari koje bi svaka žena trebala znati kad je riječ o muškarcima

Žena
Foto: Shutterstok
21.05.2016.
u 19:45

Jedno istraživanje je pokazalo da se muškarci lakše nose s gubitkom ljubavi nego poštovanja.

Dva spola, dva različita svijeta...

Ipak, ma koliko različiti, ili baš zahvaljujući tome, kad kliknu odlično funkcioniraju. 

Kao i u svakom odnosu, nastupit će vrijeme kada 

Djela su jača od riječi

Muškarci ne mogu čitati misli i ne izražavaju se tako rječito kao žene. Njihova šutnja zna "odjeknuti" krivo kod žena i stvoriti neugodne situacije. Kako biste to izbjegli, recite mu jasno što želite i očekujete od njega. Ono "sjetit će se on sam" ili " to se podrazumijeva" , zaboravite. Muškarci ne razmišljaju kao žene.

Ako želite provesti večer samo s njim, natuknute mu da ste odbacili sve prijedloge i pozive svojih prijateljica kako biste bili s njim. Dat ćete mu do znanja što želite, a njemu ćete ostaviti odluku da vam se u tom planu i pridruži. Ne želite mu, naravno reći, odbacila sam ja sve svoje planove pa bi mogao i ti svoje. 

Muškarci traže poštovanje

Muškarci traže poštovanje i u javnosti unutar vašeg doma. Neće često isticati osjećaje, ali svakako će vam dati do znanja da očekuje poštovanje. Ne brinite, normalni muškarci će vam uzvratiti istom mjerom. Jedno istraživanje je pokazalo da se muškarci lakše nose s gubitom ljubavi nego poštovanja. 

Nesigurni su 

I muškarci vole znati da dobro igraju svoje životne uloge, kao suprug, kao otac, kao ljubavnik...Pohvalite ih s vremena na vrijeme da osjete da se njihov trud cijeni. Ako se osjete nesigurnima u vezi, potvrdu i hvale potražit će negdje drugdje..

Ne trebate izgledati savršeno

Muškarci više vole prirodne djevojke, odnosno one koji se ne boje prihvatiti svoje tijelo onakvim kakvo ono jest. Ne trebate imati trbušnjake niti posebno duge noge sve dok ste zadovoljne sa sobom i svojim izgledom i oni će biti. 

I muškarci trebaju vremena za sebe

Nemojte ih gušiti, stalno provjeravati, zivkati na telefon, slati poruke i pokušavati ga natjerati da dođe kući što prije. I muškarci trebaju, baš kao i žene, provesti solo vrijeme sa svojim prijateljima. Ne možete biti zajedno 24 sata na dan niti biste trebali. Izađite među ljude, razgovorajte s njima ono o čemu ne biste s vašim partnerom i sl. Dajte si prostora dovoljno da se opet zaželite jedan drugog. 

>>Kad muškarci lažu, lažu ovo...

>>Žene zavode pa naprave ovo, a muškarcima zbog toga 'pada mrak na oči'

Komentara 3

DU
Deleted user
12:05 22.05.2016.

posebno vole kada se žena odluči na diskretan poziv dodirom

MA
markob923
00:03 22.05.2016.

a ja sam mislio koliko kartica imas.

SL
stalno lazu
06:18 22.05.2016.

Muškarci su ... Jučer čuo ... Jednostavni i nasilni i jednostavni dok su žene .... Komplicirane i mirne. Osim što se narav mjenja. Svakih pola sata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije